DOLGA POT DO PORTOROŽA: Kar 45 minut je čakal zaradi del, ki bi morala biti že zaključena (FOTO)

Piran

Gradnja krožišča na odcepu za Strunjan na glavni cesti Izola–Valeta bi morala biti končana že pred velikonočnimi prazniki. Rok za izvedbo del je bil namreč 19. april, a kot kaže, še vedno niso zaključena. To je razvidno tudi s fotografij, ki nam jih je danes poslal bralec in je v koloni čakal kar 45 minut.

Ali bodo dela dokončana pravočasno, smo že v četrtek povprašali na Direkciji za infrastrukturo. Bližali so se velikonočni prazniki in kolone pločevine bi bile ob dodatnih zaporah prometa lahko še večje. Odgovora pretekli teden nismo prejeli, smo ga pa danes, malo po tem, ko nam je bralec poslal zgovorno fotografijo, h kateri je pripisal, da je danes okoli 15. ure v zastoju čakal kar 45 minut.

Kaj pravijo na direkciji?

Po besedah bralca so danes ponovno zaprli del ceste, ker naj bi postavljali table. Medtem pa so nam na Direkciji za infrastrukturo pojasnili, da so bila dela do 19. aprila na strunjanskem krožišču v večini zaključena. Kot so dodali, morajo urediti še prometno signalizacijo in zaključiti postavitev jeklene varnostne ograje. Kdaj bodo dela popolnoma dokončana in kaj botruje zamudi, pa nismo izvedeli.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Lili |  24 .04. 2019 ob  10: 14
Slovenija pač... namesto da bi delali v treh izmenah in zadevo končali čim prej...po jugosovansko...
Eho |  24 .04. 2019 ob  02: 09
21
Kitajci bi v Strunjanu na istem mestu in v istem času zgradili 30 nadstropni nebotičnik brez, da bi ovirali promet.
ManofSteel |  23 .04. 2019 ob  20: 34
Zdaj razumete zakaj je boljše peljat na Karavanke skozi Italijo. Čeprav je pot bližja skozi Slovenijo...prideš prej prek Italije, ker tam ni zastojev na avtocestah...hehehe
ManofSteel |  23 .04. 2019 ob  20: 32
Only in Zlowenia lool
Yasmin |  23 .04. 2019 ob  20: 07
18
Ma ni cudno niso delali popoldan ,niso delali ob vikendih itd..sele ,koso vudli,da jim nebo ratalo so zaceli delat ob sobotah.Sramota za organizatorja teh del.Delavci niso krivi ma vodstvo nesposobno totalno.