DODATNE UGODNOSTI NA KOPRSKIH PARKIRIŠČIH: Možnost večdnevnega parkiranja s posebnim abonmajem z novo aplikacijo

Koper

Mestna občina Koper uvaja dodatne ugodnosti za večdnevno parkiranje na makadamskem parkirišču in parkirišču izven zapornic za tržnico, parkirišču Za barko ter Ob stadionu. Poleg dnevnega parkiranja bo do konca septembra mogoče na njih parkirati tudi s posebnim tri- oziroma sedemdnevnim abonmajem, ki je namenjen tako obiskovalcem kot občankam in občanom. Od včeraj lahko parkirnino v koprski občini plačujete tudi z novo aplikacijo EasyPark.

Cene posebnih abonmajev bodo enotne za vsa tri parkirišča, za tridnevni abonma bo treba odšteti 10 evrov, za sedemdnevni pa 15 evrov. Abonma bo mogoče od ponedeljka, 13. julija, kupiti na prodajnem mestu Marjetice Koper na tržnici, ki obratuje ob delovnikih, med 6. in 18. uro.

Z včerajšnjim dnem lahko na javnih parkiriščih v Kopru in Ankaranu, ki jih upravlja Marjetica Koper, parkirnino plačujete tudi z novo spletno aplikacijo EasyPark. To velja tudi za nakup posebnih tri- oziroma sedemdnevnih abonmajev, namenjenih ugodnejšemu parkiranju obiskovalcev in občank ter občanov. Gre za vodilnega ponudnika digitalnih parkirnih storitev Evropi, ki je prisoten v več kot 1.900 mestih, na voljo pa je tudi v sosednjih občinah Piran in Izola ter Trstu.

Za uporabo morate aplikacijo najprej prenesti na mobilni aparat in vanjo vnesti registrsko številko avtomobila ter plačilno sredstvo. Ob vklopu funkcije 'lokacija' mobilni aparat zazna parkirišče, na katerem ste, lahko pa ga tudi samodejno vnesete. Z nekaj preprostimi koraki nato določite čas parkiranja in izbiro potrdite. Aplikacija vas bo deset minut pred potekom parkirnine o tem samodejno obvestila. Plačilo parkirnine se bo izvedlo samodejno, po zaključku parkiranja, denarja zato ni treba nalagati vnaprej. Ob zaključku parkiranja boste na svoj elektronski naslov prejeli davčno potrjen račun oziroma ga boste lahko prenesli s spletne strani http://www.easypark.si.

Za več informacij lahko obiščete spletno stran https://easypark.si oziroma pokličite na telefonsko številko 05 88 88 023.

NOVA STANOVANJSKA SOSESKA MOMENTO V IZOLI: 175 moderno oblikovanih stanovanj na izjemni lokaciji - izkoristite priložnost, rezervirajte posvet na info točki!

Moderno zasnovana stanovanjska soseska, ki se bo nahajala v Izoli na območju Livad, predvideva gradnjo 175 stanovanj v izmeri od 50 do 250 kvadratnih metrov uporabne površine. Soseska vila blokov oziroma manjših stolpičev bo ponudila visoko kakovost bivanja z ločenimi vhodi in dvigali, estetsko oblikovana, istočasno pa tudi funkcionalna stanovanja, ki bodo z umeščenostjo v samo mesto in z zeleno okolico, prinesli kakovost bivanja sredi mesta, na odlični lokaciji, praktično sredi obalnih mest.

Uporabnike javnih parkirišč, ki jih upravlja Marjetica Koper, ob tem obveščajo, da je sms aplikacija ParkMeWise še vedno aktivna in z njo lahko še naprej nemoteno plačujejo parkirnino. Naloženo dobroimetje lahko uporabijo do konca meseca.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  13 .07. 2020 ob  19: 56
Ma pušite kurac, podaljšali ste urnik parkirnine na cel dan. In tam kjer je bila prva ura brezplačna ste nabili ceno.
SDSD |  13 .07. 2020 ob  16: 01
-1
Je bil že čas, še moji dol na Kosovu imajo samo eno aplikacijo. Za vsako slovensko občino, moraš jemet svojo aplikacijo, ma kje si to vidu.
Bržanček svaka čast, kar lopotu ni uspelo je tebi.