NOVA STANOVANJSKA SOSESKA MOMENTO V IZOLI: 175 moderno oblikovanih stanovanj na izjemni lokaciji - izkoristite priložnost, rezervirajte posvet na info točki!

Izola

Sodobne potrebe po kakovostnem bivanju v mestih se v zadnjih letih nedvomno spreminjajo v skladu s hitrimi tehnološkim napredkom, ki vpliva na naš dosedanji način življenja. Projekt sodobne stanovanjske soseske Momento, na odlični lokaciji v Izoli, gotovo prinaša novo dodano vrednost v projektiranju kakovosti bivanja.

Moderno zasnovana stanovanjska soseska, ki se bo nahajala v Izoli na območju Livad, predvideva gradnjo 175 stanovanj v izmeri od 50 do 250 kvadratnih metrov uporabne površine. Soseska vila blokov oziroma manjših stolpičev bo ponudila visoko kakovost bivanja z ločenimi vhodi in dvigali, estetsko oblikovana, istočasno pa tudi funkcionalna stanovanja, ki bodo z umeščenostjo v samo mesto in z zeleno okolico, prinesli kakovost bivanja sredi mesta, na odlični lokaciji, praktično sredi obalnih mest. 

Dodana vrednost projekta so tudi velike terase, ki bodo omogačale mediteranski način preživljanja prostega časa s pogledom na staro mestno jedro z morjem in Alpami v ozadju. Predvidenih je kar 351 parkirnih mest, istočasno pa shrambe za vaša kolesa in e-kolesa, električne skiroje in druge oblike sodobnih ekoloških prevoznih sredstev. Zaključek gradnje je načrtovan v letu 2022. 

Lokacija stanovanjske soseske Momento je izjemna, saj je recimo Osnovna šola oddaljena le 200 metrov, blizu pa se nahajajo tudi pošta, lekarna, nakupovalni center, restavracije, kratek sprehod pa vas pripelje na plažo. 

Nakup stanovanja v stanovanjski soseski Momento sredi Izole je odlična priložnost za vse, ki si želite sodobno in funkcionalno mestno življenje, arhitekturno prilagojeno sedanjemu času. 

Izkoristite priložnost, sedaj je čas. Rezervirajte svoj prvi posvet v lično oblikovani info točki na Drevoredu 1. maja 9, sredi Izole, kjer vam bodo med predstavitvijo projekta, podrobno odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Posvet najlažje rezervirate kar preko spleta, kjer na obrazcu izberete datum in uro, lahko pa tudi pokličete in rezervirate posvet na telefonski številki: 031 471 471. REZERVIRAJTE VAŠ POSVET - KLIKNITE TU, ALI NA SPODNJI OGLAS. 

Deli novico: