ČEMU SE ODREČI NA POTI DO SREČE: Biki cinizmu, tehtnice neodločnosti, vodnarji pa 'strupenim' prijateljem

Trendi

V novo leto smo sicer že dobro zakorakali, a nikoli ni prepozno, da v svojem življenju spremenimo stvari, ki so nas ovirale na poti do sreče. Vsako zodiakalno znamenje ima svojega 'zaviralca sreče' in po mnenju astrologov bi se jim morali odreči še v tem letu.

Ovni, prenehajte razmišljati o ljudeh, ki so vas na kakršen koli način prizadeli. Znebite se občutka jeze in zamere, saj je to edini način, da lahko nadaljujete s svojim življenjem in spet najdete srečo in mir. Iz tega, kar se vam je zgodilo, pa se naučite pomembne lekcije bodite previdni, komu zaupate.

Biki morate prenehati s cinizmom. Takšno obnašanje v vaše življenje ne prinaša ničesar dobrega, ampak le negativno energijo. Začnite znova verjeti v ljubezen in v to, da boste spet srečni. To je edini način, da se to zares zgodi – vse je odvisno od vas.

Dvojčki, razjeda vas krivda. Preteklost pustite za seboj in ne kopljite neprestano po njej. Morda ste v zadnjih nekaj letih naredili nekaj napak, ki jih je težko popraviti, z nenehnim občutkom krivde pa ne boste mogli biti srečni.

Raki morate razumeti, da ne morete zadovoljiti vsakogar. Opustite to željo in potrebo, saj vam bo v nasprotnem primeru izsesala vso energijo. Zapomnite si, da ste lahko odgovorni le za svojo srečo, ne pa za srečo vseh okrog vas.

Levi bi letos lahko zmanjšali obseg časa, ki ga preživite na družbenih omrežjih. Prenehajte neprestano gledati v svoj pametni telefon. Čas je, da se nehate primerjati z drugimi ljudmi, ker to nima smisla. Vsak človek je edinstven!

Device morate sprejeti dejstvo, da nimate vedno prav o vsem. Znebite se prepričanja, da veste skoraj vse. Od vsake osebe se lahko nekaj naučimo, tudi ob priložnostnih situacijah, kot je čakanje na blagajni supermarketa.

Tehtnice morate letos postati odločnejše. Skrajni čas je, da nehate dvomiti vase, ker ste svoj najstrožji in pogosto nepravični kritik. Ne pozabite, da nihče ni popoln.

Škorpijoni ste ravno tako kot Dvojčki ujeti v preteklosti. Nehajte razmišljati o stari zamerah, obrnite se proti prihodnosti – nanjo lahko vplivate, na preteklost pa ne več.

Nastopil je čas, da se Strelci znebite svojih strahov, ki vas v življenju nenehno zaustavljajo. Izstopite iz svojega območja udobja in varnosti, 'zunaj' vas čakajo čudovite stvari.

Kozorogi ne čakajte na 'nekaj velikega', kar vam bo spremenilo življenje. Življenje je sestavljeno iz malenkosti, ki nas osrečujejo in izpolnjujejo.

Skrajni čas je, da se znebite strupenih prijateljev, ki iz vas, Vodnarji, posesajo vso energijo. Življenje je prekratko, da bi se v njem obdali z negativnimi ljudmi.

Tudi za Ribe je čas, da se znebite stalnega občutka strahu in tesnobe glede prihodnosti. Obrnite se v sedanjost in uživajte v vsakem novem dnevu, le tako bo vaša prihodnost srečna. In ko se pojavi težava, samo pomislite, kako jo lahko rešite.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija