BURJA BO SLABELA, SONCE OSTAJA: Kako mrzlo bo čez dan?

Slovenija

Burja na Primorskem bo oslabela. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem okoli 8 stopinj Celzija. Ponoči bo deloma jasno, zjutraj bo prehodno nekaj več oblačnosti. Po nekaterih nižinah bo nastala megla, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Najnižje jutranje temperature bodo od -8 do -3 stopinj Celzija, ob morju okrog 0 stopinj Celzija. V torek bo sončno. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 12 stopinj Celzija.

Obeti

V sredo in četrtek bo jasno, po nekaterih kotlinah bo zjutraj megla.

Vremenska slika

Nad osrednjo Evropo je obsežno območje visokega zračnega tlaka. Od severovzhoda k nam priteka suh in postopno nekoliko toplejši zrak.

MRTVO PIJANI POŠTAR ZA BOŽIČ PADEL Z MOTORJEM: Nato se mu je ta še vžgal (VIDEO)

Splet je preplavil posnetek hrvaškega poštarja, ki je očitno mrtvo pijan razvažal pošto na božič, nato pa s svojim motorjem padel. Našel ga je mimoidoči, ki je poleg tega, da je poštarju pomagal na noge, dogajanje posnel. A tu se zgodba še ni končala, nekoliko kasneje se je pojavil še en posnetek, na katerem je isti možakar, njegov motor pa v plamenih.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo pretežno jasno, ob Jadranu bo še pihala šibka burja. V torek bo sončno, po nekaterih nižinah bo del dneva vztrajala megla.

Biovreme

Vremenski vpliv bo ugoden in v krajih s sončnim vremenom spodbuden.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija