NBA LEGENDA PRESENETILA DONČIĆA: Kobe Bryant je z njim govoril slovensko! (VIDEO)

Svet

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je odigral svojo 100. tekmo v severnoameriški ligi NBA, ki mu bo kljub porazu in udarcu v glavo ostala v dobrem spominu po presenečenju, ki mu ga je pripravila košarkarska legenda. Kobe Bryant ga je nagovoril v slovenščini!

Upokojeni Kobe Bryant občasno obišče tekme Lakersov, ki so tokrat zaigrali proti Dončićevem Dallasu, in prihoda novega super zvezdnika v mesto ni smel zamuditi. Mlademu Ljubljančanu je priskrbel pravo presenečenje. Medtem ko je Dončić ob robu igrišča čakal na žogo, ga je nekdo nagovoril. Ko se je obrnil, je med občinstvom opazil legendo lige NBA in Bryantu segel v roko.

Po tekmi sta se košarkarja še malo družila in pogovarjala, Dončić pa se je tudi fotografiral z Bryantovo najstarejšo hčerko Gianno in ji s tem izpolnil veliko željo.

"Slišal sem, da nekdo govori slovensko. Vprašal sem se, pa kdo govori moj jezik. Nato sem se obrnil in videl Kobeja. Res sem bil presenečen," je novinarjem povedal Dončić. Ni pa razkril, kaj mu je Bryant povedal v slovenščini.

Bryant se je slovenskih besed najverjetneje naučil med igranjem košarke, ko je šest let slačilnico delil s Slovencem Sašom Vujačićem.

LAKERSI PREMOČNI ZA EKIPO DALLASA: Dončić padel in se udaril v glavo (VIDEO)

Ekipa Los Angeles Lakers je bila tokrat za košarkarje Dallas Mavericks v severnoameriški ligi NBA premočna in je na domačem parketu zmagala s 108:95. Prvi zvezdnik Dallasa Luka Dončić, ki je v drugi četrtini padel na hrbet in se udaril v glavo, je bil tudi na svoji stoti tekmi v NBA prvi strelec moštva iz Teksasa in je v 30 minutah dosegel 19 točk.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija