KOPRSKI KOŠARKARJI LAHEK PLEN PARTIZANA: Kljub vsemu na trenutke povsem dostojen nasprotnik

Koper

Košarkarji Kopra Primorske so v 13. krogu lige Aba izgubili s Partizanom z 62:81 (16:19, 30:39, 46:63).

Koper Primorska, oziroma tisto, kar je od nje ostalo, je doživela tretji zaporedni poraz v ligi Aba. Brez petih glavnih igralcev ter trenerja, ki so zaradi finančnih težav zapustili klub, so bili lahek plen Partizana, ki poraza v ligi Aba ne pozna že več kot en mesec ali pet tekem in se je z deseto zmago izenačil s Cedevito Olimpijo na prvem mestu.

Navkljub močno zdesetkani in pomlajeni zasedbi, ki jo zdaj vodi Andrej Žakelj, so bili Koprčani tako kot na zadnjih dveh tekmah proti Igokeji in Crveni zvezdi na trenutke povsem dostojen nasprotnik. Z desetimi igralci, med njimi dvema mladincema, so v 24. minuti zaostajali le 39:41.

Medtem ko se je pri Partizanu vseh dvanajst igralcev vpisalo med strelce, pri Kopru Primorski zdaj glavno breme nosijo košarkarji, ki so imeli prej bolj obrobne vloge. Nejc Barič (15 točk, 8 podaj) je igral 38 minut, Ivan Marinković (15 točk, 10 skokov) sedemintrideset, Luka Vončina (15 točk, 6 skokov) pa šestintrideset minut.

KONEC ISKALNE AKCIJE ZA UGRABLJENO 12-LETNICO: Deklica je živa, večkratni posiljevalec na begu (FOTO)

V Srbiji so danes našli 12-letno deklico, ki jo je pred več kot tednom dni domnevno ugrabil večkrat obsojeni pedofil, poročajo srbski mediji. Deklica se počuti dobro, njen domnevni ugrabitelj Ninoslav Jovanović pa je na begu. Monika Karimanović Moniko Karimanović so našli v vasi Pasjača, iz katere prihaja mati domnevnega ugrabitelja.

Koper Primorska bo 4. januarja gostila Budućnost, dva dni pozneje pa jo v 1. SKL čaka derbi doma s Helios Suns.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija