BIZARNE PROMETNE NESREČE VEDNO POGOSTEJŠE: Na kolesarski stezi med Izolo in Koprom se je zgodila še ena!

Kronika

Na Obali se je zgodila še ena v nizu neobičajnih nesreč, ki pa so vedno bolj pogoste. Včeraj ob 13.33 sta na kolesarski stezi med Izolo in Koprom trčila 26-letni kolesar in 31-letna rolerka, državljanka Italije. Slednjo so poškodovano odpeljali v izolsko bolnišnico. Policisti so ugotovili, da je sama povzročila prometno nesrečo, zato ji je bil izdan tudi plačilni nalog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Na Obali se v zadnjem času dogaja vse več nesreč, v katerih so udeležene osebe na mopedih, kolesih, rolerjih in skirojih. Prav tako na obalni cesti med Koprom in Izolo je do prometne nesreče prišlo v petek, 20. septembra, ko sta ob 20.45 dva 16-letnika z mopedom vozila po kolesarski stezi in trčila v prometni znak. Kot so kasneje ugotovili koprski policisti, je voznik med vožnjo uporabljal mobilni telefon.

Še ena v nizu podobnih nedavnih nesreč se je zgodila minuli četrtek popoldan v Kopru. 10-letni otrok se je s skirojem peljal po mostičku čez Badaševico, pri spustu po klančku je zgrešil stopalko za zavoro ter zelo hitro zapeljal na prehod za pešce, kjer je vanj trčila 52-letna voznica osebnega avtomobila.

Včeraj je sicer prišlo še do prometne nesreče pri Svetem Antonu. Ob 18.36 je zaradi prekratke varnostne razdalje 43-letni motorist trčil v 44-letnega voznika osebnega avtomobila. Motorist se je lažje poškodoval, sledi mu plačilni nalog.

Pri osnovni šoli v Pradah pa je med vožnjo zagorelo tovorno vozilo VW Transporter. Tuja krivda je izključena, so sporočili s PU Koper. Požar so pogasili gasilci PGB Koper in PGD Pobegi-Čežarji.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  02 .10. 2019 ob  07: 48
Po dveh letih in pol od zaprtja ceste Koper - Izola ni da ni: mega plaže, igrala, kafiči, hoteli, restavracije, parki ... Aha to sem sanjal danes ponoči, da ne bo pomote.