"ANIMIRAL" GOSTE V KOPRSKEM LOKALU: Med drugim se je tudi slekel

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 100 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom.

Včeraj zvečer je v koprskem lokalu razgrajal moški, žalil goste in se tudi slekel. Med postopkom je žalil policiste in kričal. Kljub ukazom policistov naj preneha s kršitvijo, se ni umiril, temveč je žaljivke in kričanje še stopnjeval. Zaradi nadaljevanja s prekrškom so ga pridržali, izdan mu je bil tudi plačilni nalog.

Trčil v usmerjevalca prometa

Včeraj ob 9. uri so bili policisti obveščeni, da je v Seči zaradi neprilagojene hitrosti padel 37-letni motorist iz Sečovelj. Pri tem je trčil v 47-letnega delavca iz okolice Kopra, ki je usmerjal promet zaradi del na cesti. Oba sta lažje poškodovana, motoristu sledi plačilni nalog.

V Luciji so zasegli osebni avto 22-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Požar v Portorožu

Včeraj popoldan je zagorel objekt v Portorožu. 92-letni stanovalec se je nadihal dima, zato so mu nudili zdravniško pomoč in ga odpeljali v izolsko bolnišnico. Ogled je pokazal, da je zagorelo v kopalnici zaradi napake na grelcu vode. Škode je po prvi oceni za 15.000 evrov.

Kraja in vlom

V Kopru na Pahorjevi ulici je nekdo vlomil v hišo, vse premetal in ukradel gotovino.

Ponoči je nekdo v Izoli na Kajuhovi ulici ukradel zaklenjen moped Piaggio Zip 50, reg. KP7T-U0, vreden 1500 evrov.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija