ALBANEC PODIVJAL, KO ŠPANCEM NI BILA VŠEČ NJEGOVA HRANA: Fizično jih je napadel, nato naskočil njihov avtomobil (VIDEO)

Svet

Lastnik restavracije Porto Palermo v Albaniji je bil aretiran zaradi fizičnega napada na špansko družino in uničenja njihovega avtomobila, danes poroča srbski portal Blic. Ko se je petčlanska družina pritožila nad slabo hrano in postrežbo v restavraciji v mestu Himara na jugu Albanije, jih je 51-letni lastnik restavracije Mihal Kokedima fizično napadel. Družina je skušala pobegniti in se skupaj s svojim vodičem zatekla v avtomobil, a je lastnik restavracije takrat še bolj podivjal.

Kot poroča portal, je Kokedima skočil na havbo njihovega avtomobila in začel udarjati po vetrobranskem steklu, prestrašeni potniki v avtomobilu pa so lahko le gledali, kaj počne. Eden od njih je vse skupaj posnel s telefonom. Kot poroča Blic, je imel Albanec pri sebi nekakšno hladno orožje, s katerim mu je uspelo razbiti steklo. 

Na vozečem avtomobilu se mu je uspelo zadržati okrog šest minut, vse dokler niso naleteli na policijsko vozilo. Albanca so aretirali zaradi napada, špansko družino pa je kasneje sprejel albanski turistični minister in se jim opravičil za travmo, ki so jo pretrpeli.

Restavracija, kjer se je začel lastnikov napad na špansko družino.

Kokedima in njegova družina pa imajo že zgodovino napadanja turistov. Leta 2017 so mu lokalne oblasti odvzele delovno dovoljenje, a mu to ni preprečilo, da še naprej sprejema goste. Mnogi od njih so se pritoževali nad storitvijo, hrano in vedenjem lastnikov, je razvidno iz komentarjev na spletni strani Tripadvisor.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  18 .08. 2019 ob  23: 35
Vse lahko samo ne zezaj se okoli mojih struklov
vseved |  18 .08. 2019 ob  17: 19
Poglej čudo , pa vi vidite tudi dlje od Umaga.