NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI: Zagotovite si prostor v novem objektu Solis, v centru mesta in dogajanja

Koper

Imate že vse pripravljeno za zagon poslovnega projekta, manjka pa vam le primeren prostor? Brez skrbi, saj v centru Kopra raste velik poslovni objekt Solis, ki vam bo ponudil vse potrebno za pisarniške, trgovske ali storitvene namene: sodoben prostor, čudovit razgled ter visoko frekvenco ljudi.

Družba Grafist d.o.o. je pričela s prodajo poslovnih prostorov v poslovnem objektu Solis, ki je še v izgradnji. Gre za 6. nadstropni del na zahodni strani velikega kompleksa sredi Kopra s številnimi poslovnimi prostori ter najlepšim razgledom na morje in staro mestno jedro. Lokacija je zelo zanimiva za pisarniške, trgovske in storitvene namene.

Hkrati je v zaključni fazi tudi stavba državne uprave, kjer si bodo prostore uredili Finančna uprava RS, Upravna enota Koper, inšpekcijske službe in Geodetska uprava Koper. Ta bo novim lastnikom poslovnih prostorov zagotovila visoke frekvence ljudi, ki se bodo vsakodnevno zadrževali v njihovi bližini.

Poslovni prostori se prodajajo v končani fazi. Ker je objekt še v izgradnji, imajo potencialni kupci odprte roke pri predlogih oziroma željah po finalizaciji. Skupni prostori bodo lepo urejeni, prijazni uporabnikom, opremljeni z dvigalom za lažji dostop gibalno oviranih oseb. Glede parkiranja ne bo težav, kajti pod objektom sta dve etaži namenjeni parkirnim mestom, tako za uporabnike kot bodoče lastnike.

Poleg tega je aktualen tudi najem zelo atraktivnega in dobro poznanega objekta Elit na Carpacciovem trgu v centru mesta, ki je zasnovan za gostinsko dejavnost.

Vse informacije glede nakupa ali najema dobite na telefonski številki 070 917 141 ali preko elektronskega naslova mirela@grafist.si.

Deli novico: