33-LETNICA VOZILA PIJANA IN BREZ VOZNIŠKE: Policisti sporočili, kaj se je dogajalo včeraj na Markovcu (FOTO)

Kronika

V uredništvo smo prejeli fotografije nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek okoli 17. ure na Cesti za Markovec. Na ovinku se je osebno vozilo prevrnilo na bok. Kot nam je pojasnila bralka, so policisti za nekaj časa zaprli celotno cesto. Na kraju so bili tudi reševalci in gasilci. V nesreči se je poškodovala ena oseba.

Policisti so na kraju ugotovili, da je 33-letna voznica z osebnim avtomobilom peljala od Semedele proti Markovcu. V levem ovinku je zapeljala desno na pločnik in trčila v parkiran osebni avto, nato je vozilo odbilo nazaj na vozišče, kjer se je prevrnilo na bok. Voznica nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozila pa je tudi pod vplivom alkohola, napihala je 0,67 miligramov na liter izdihanega zraka. Sledi ji obdolžilni predlog. Promet je bil ponovno sproščen ob 18.20.

Gasilci JZ GB Koper so zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče, posuli vozišče z vpojnim sredstvom ter nudili pomoč pri nalaganju vozila na vozilo vlečne službe. Poškodovano osebo so oskrbeli reševalci reševalne službe slovenske Istre in prepeljali na nadaljnje zdravljenje v SB Izola, je zapisano na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje.

Kmalu po nesreči smo prejeli še eno fotografijo, s katere je razvidno, da je osebno vozilo, ki je pristalo na boku, najverjetneje poškodovalo tudi na pločniku parkiran avtomobil.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija