GRAND CASINÒ PORTOROŽ USPEŠNO ZAKLJUČIL LETO: V 2020 zakorakal z novo strategijo

Piran

Po uspešnem letu vas Grand Casinò Portorož v novem letu pričakuje s pestro ponudbo zabave. Poleg že aktivnih 16 novih avtomatov z atraktivnimi igrami in progresivnimi jackpoti so v pripravi številne novosti, ki bodo popestrile vaš vsakdanjik.

Ta konec tedna bo še posebej zanimivo. V soboto, 25. januarja, je na sporedu prvo žrebanje nove nagradne igre SUPER RIDER, z nagradnim skladom večera za 4000 €. Glavno nagrado MOTO GUZZI VI STONE bodo podelili na finalnem žrebanju, ki bo 29. februarja. Sledite jim lahko tudi na družbenih omrežjih, kjer poteka posebna akcija – objavi svojo fotografijo zraven motorja, tagiraj Grand Casinò Portorož in osvoji gratis bingo kartelo.

V polnem teku je tudi akcija ob četrtkih in nedeljah, ko si ob sodelovanju v igri Super Bingo, ki je na sporedu ob 22. uri, lahko pridobite gratis večerjo v hišni Restavraciji Sol Privèe.

Restavracija Sol Privée, v kateri se lahko razvajate s pristnimi mediteranskimi okusi in ob kozarčku najboljših slovenskih vinarjev, vabi v svoj prenovljen prostor z najlepšim razgledom na Portorož in Piranski zaliv.