ZGODBA O USPEHU 120 KG TEŽKE MAMICE: Zdaj tehta pol manj!

Trendi

Ali Stutz Buch (29), frizerka iz Milwaukeeja in mamica dveh otrok, je izgubila 57 kilogramov z znano dieto. Na svoj dosežek je bila tako ponosna, da si je privoščila za 13 tisoč evrov lepotnih popravkov.

Ali je pred nekaj leti iskala poročno obleko za svojo poroko. Vstopila je v trgovino in opazila čudovito poročno obleko, ko ji je eden od prodajalcev rekel, "ne bo ti ustrezala". Iz rok ji je vzel obleko in Ali usmeril na oddelek s plus size oblačili.

Po tem je nerodno zapustila trgovino in se odločila, da bo shujšala. Po izgubi 57 kilogramov je bila tako ponosna nase, da je, vključno s povečanjem dojk in liposukcijo trebuha, zapravila nekaj več kot 13 tisoč evrov za lepotno kirurgijo.

"Načrt za keto dieto sem videla na Instagramu. Vedela sem, da sem pripravljena. V preteklosti sem preizkusila že mnogo diet, vendar mi nobena ni pomagala," je dejala Ali. Iz prehrane je izločila ogljikove hidrate ter zapisovala vsa živila, ki jih je pojedla.

"Bila sem si zelo blizu z babico, ki je imela prekomerno telesno težo, ki je bila vzrok za njeno prezgodnjo smrt. Umrla je pri 68 letih. Ni videla moje diplome ali spoznala mojih otrok, ker je umrla zaradi nečesa, čemur bi se lahko izognila. Dojela sem, da grem po isti poti. Želim si videti, kako moji otroci odraščajo," je povedala Ali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija