ŽENICO NAJ BI UBILA Z NOŽEM: Mati in sin ostajata za rešetkami

Kronika

Državno pravobranilstvo v Pulju je včeraj zaslišalo 61-letno domačinko in njenega 30-letnega sina ter izdalo odločbo za preiskavo obeh osumljencev zaradi uboja 91-letne ženske. Za oba je predlagalo pripor, ki ga je sodišče sprejelo.

Glede na izjavo okrožnega državnega tožilstva obstaja utemeljen sum, da sta osumljenca v četrtek skupaj in po dogovoru ubila 91-letno žensko v družinskem stanovanju v Pulju. Zaradi nevarnosti vplivanja na priče in ponovitve kaznivega dejanja je sodišče na podlagi predloga tožilstva odredilo pripor za oba.

Po neuradnih informacijah naj bi bila za uboj osumljena hči in vnuk 91-letnice, ki stanujeta v isti stavbi. Pokojno žensko naj bi večkrat zabodla z ostrim predmetom, najverjetneje z nožem, piše Glas Istre.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Bella |  28 .06. 2020 ob  13: 28
Predolgo żivela, ni hotela prepisati stanovanje, ni hotela v dom, ni dala denar, ki ga je sicer dajala... bog ve kaj od tega je bilo... Tragično, da ti tvoj rod odvzame life...Prestrašno... Sosedje so rekli, da so sicer bili zelo v redu ljudje, vljudni, urejeni in sploh vse naj... Toliko o percepciji ljudi kaj pomeni v redu hmhmhm...