Vstopnice za tekmo s Kanado že na prodaj

Slovenska nogometna reprezentanca bo v Celju odigrala zadnjo tekmo v koledarskem letu. Po končanih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2014, so misli že usmerjene v nov kvalifikacijski ciklus, ki se bo začel septembra prihodnje leto. Varovanci Srečka Katanca se bodo v torek, 19. novembra, pomerili s Kanadčani, vstopnice pa so že v prodaji.

Članska nogometna reprezentanca se po letu 2007 vrača v Celje, kjer je odigrala kvalifikacijska ciklusa za SP 2006 in EP 2008, tokrat pa se bo prvič v svoji zgodovini pomerila s Kanado. Selektor Katanec bo seznam igralcev za tekmo, s katero se že začenjajo priprave za kvalifikacije za Euro 2016, obelodanil naslednji teden, od danes pa si lahko ljubitelji nogometa že zagotovijo vstopnice za prijateljsko tekmo, so sporočili iz Nogometne zveze Slovenije.

Gostovanje slovenske članske reprezentance si bodo privrženci Samirja Handanovića, Valterja Birse, Kevina Kampla in druščine lahko ogledali že za 5 evrov, kolikor znaša cena vstopnice na južni tribuni celjskega stadiona Arena Petrol, cena vstopnice na severu znaša 10 evrov za odrasle in 7 za otroke do 14. leta, medtem ko znaša cena vstopnice na vzhodni tribuni 15 evrov za odrasle in 10 evrov za otroke do 14. leta.

Krovna slovenska nogometna zveza bo v sodelovanju z rokometnim klubom Celje Pivovarna Laško poskrbela tudi za ugodnost za tiste, ki bi si radi ogledali tekmo nogometne reprezentance s Kanado in rokometno tekmo RK Celje Pivovarna Laško z Veszpremom v ligi prvakov. Rokometna tekma bo v dvorani Zlatorog na sporedu 17. novembra ob 20. uri, obe tekmi pa si bodo gledalci lahko ogledali z nakupom paketa za 15 evrov.