Katanec razkril seznam igralcev za Kanado

Slovenska nogometna reprezentanca bo s prijateljsko tekmo proti Kanadi končala nastope v letu 2013. Selektor Srečko Katanec je za torkov obračun, ki se bo začel ob 18. uri, poklical 22 igralcev, med njimi tokrat ni Bojana Jokića, Tima Matavža, Milivoja Novakovića, Zlatana Ljubijankića, Josipa Iličića, Reneja Krhina in tudi Dejana Kelharja.

Katanec je že pred časom napovedal, da bo za to reprezentančno akcijo spočil nekatere nosilce, zraven pa so na seznam vplivale tudi nekatere poškodbe, denimo Matavževa, Krhinova, prava nista niti Jokić in Iličić.

Mesto med poklicanimi so tako dobili Gregor Balažic, Miral Samardžić, Željko Filipović, Dalibor Stevanović, Robert Berić in Zlatko Dedić. Selektor je poklical tudi Kevina Kampla, ki pa tudi še vleče poškodbo, tako da zagotovo ne bo igral proti Kanadi, se bo pa za dan ali dva priključil soigralcem iz izbrane vrste.

Reprezentanca se bo zbrala v četrtek na Brdu pri Kranju, potem pa do torka opravila štiri treninge v Lescah in Kranju.

* Seznam igralcev za Kanado:
- vratarji: Samir Handanović (Inter Milano), Jan Oblak (Benfica), Jasmin Handanović (Maribor);
- branilci: Gregor Balažic (Karpati Lvov), Mišo Brečko (Köln), Boštjan Cesar (Chievo), Branko Ilić (Hapoel Tel Aviv), Miral Samardžić (Šerif Tiraspol), Andraž Struna (Giannina), Martin Milec (Maribor);
- vezisti: Željko Filipović (Maribor), Kevin Kampl (Red Bull Salzburg), Andraž Kirm (Groningen), Jasmin Kurtić (Sassuolo), Dejan Lazarević (Chievo), Aleš Mertelj (Maribor), Nejc Pečnik (Crvena zvezda), Dalibor Stevanović (Slask Wroclaw), Valter Birsa (Milan);
- napadalci: Robert Berić (Sturm Gradec), Roman Bezjak (Ludogorec Razgrad), Zlatko Dedić (Dynamo Dresden).

ultra |  13 .11. 2013 ob  21: 42
Smeti imaš ti v glavi, res si ena smet ejga. Pridi v petek na Bonifiko in jih boš imel 5 na kupu, jape !
Smetar |  13 .11. 2013 ob  16: 27
Jebemtiš,sami koprčani,se vidi,da imamo najboljšo šolo.