"VSE JE V MISELNOSTI, BABY": Luka Lah, nekdanji član podmladka SDS, prodaja program, ki vodi do boljšega zaslužka (VIDEO)

Trendi

Se še spominjate Luke Laha, nekdanjega člana podmladka SDS, dobrega prijatelja in poslovnega partnerja lastnikov podjetja Majbert Pharm, ki je Sloveniji dobavilo hitre antigenske teste? V enem izmed zadnjih videov na njegovem Youtube kanalu je predstavil trening miselnosti, ki ga je zasnoval in ga po novem tudi prodaja. Obljublja, da vam lahko prav ta program pomaga celo do boljšega zaslužka. 

Spomnimo, Luka Lah je poslovni partner lastnikov podjetja Majbert Pharm, Amadeja Alana Eferla in Klemna Nicolettija. Slednja sta znana predvsem znana iz piramidnih shem in shem mrežnega trženja.

Lah pa je pred meseci veliko razburjenja v javnosti sprožil z videoposnetkom, na katerem je poziral na zasebnem letalu, ki naj bi hitre teste pripeljalo v Ljubljano.

Lah pa se je, kot kaže, začel še bolj resno ukvarjati s trenerstvom misli. V enem izmed svojih videoposnetkov je namreč predstavil trening podzavestne uspešnosti (ang. subconscious performance coaching). Svojim gledalcem je izdal, kaj je tisto, zaradi česar je uspešen in jih poučil, kako lahko to dosežejo tudi oni.

"Vse je v miselnosti, baby," je dejal uvodoma.

Kot navaja Lah, je miselnost izjemno pomembna pri tem, kar počne. Kot pravi, je vedno čutil "pritisk v prsih", če je šlo za poslovne odločitve ali za stvari, ki so mu veliko pomenile. "Živčen ne moreš narediti veliko stvari odlično," je povedal.

To pa se je dogajalo preden je odkril trening miselnosti.

"Po celem telesu občutiš občutek, kot da je šlo nekaj iz tebe. Spomnim se, prvič ko sem odprl oči sem se počutil, kot da bi me ugrabili vesoljci. Zelo, zelo močna svetloba. Mislil sem, da sem bil morda 45 minut pod hipnozo, res pa sem bil dve uri in 45 minut," opisuje. 

Kot pravi je v devetih mesecih tega programa odkril izjemne učinke. Zatrjuje, da je srečnejši, privablja pa tudi bolj pozitivne stvari. "Zbudim se in vpijem: To je najboljši dan v mojem življenju," še opisuje. Zato je tudi ta trening vključil v svoj FAST MINDSET program, ki ga prodaja.

"Če se vključiš v FAST MINDSET program, boš v dnevni rutini počel to, kar počnejo super uspešni ljudje. Kaj bo to pomenilo zate? Postal boš super uspešen," pojasnjuje Lah in dodaja, da bodo uporabniki tako bolj verjeli vase in verjeli, da lahko namesto 10.000 dolarjev zaslužijo 100.000 dolarjev.

Program traja osem tednov, poteka pa pod hipnozo. Obsega tudi osebnostno trenerstvo (ang. personality coaching). Kot navaja Lah, ima vsaka oseba 12 osebnosti, te pa nam lahko pomagajo, da se premikamo v smer, kamor želimo iti, lahko pa nas "držijo nazaj".

"Naroči se na pogovor z mano, preveri, ali izpolnjuješ pogoje. Sprejemamo le pet oseb naenkrat," zaključuje Lah.   

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  22 .04. 2021 ob  19: 53
-1
Ta je isti kaliber kot migrant Potrč.
kokodek |  19 .04. 2021 ob  16: 16
vse je v goljufivi miselnosti, hha
Nina |  19 .04. 2021 ob  13: 51
Hahaha "sprejemamo le pet oseb na enkrat" kot da bo imel guzvo
damian |  19 .04. 2021 ob  13: 32
B U D A L O!!! OPS Moram pazit... da, da ne pridejo na moj naslov.
Marko |  19 .04. 2021 ob  12: 52
10
Moderni časi. Zakaj bi hodil v šolo in iskal službo, če je v tem sistemu dovoljeno ljudi okoli prenašat in lepo živet na njihov račun
Fritla |  19 .04. 2021 ob  11: 45
15
Ke mižerja od človeka in vseh tistih , ki verjamejo takemu nategu.
Bi vsaj logo na letalu malo bolše nalepil, ker se vidi, da je lastnik samo te nalepke.
Če pa hipnoza ne prime, magari ponudijo coco po zmernih cenah...
Ištrijan |  19 .04. 2021 ob  11: 31
O "bog" pomagaj............