VRTIČKARJI POZOR: Akcija sadik iz domačih rastlinjakov

Koper

Približuje se optimalen čas za sajenje vseh vrst zelenjave. Zato ne zamudite posebne ponudbe Mestne vrtnarije Marjetice Koper na Škocjanu, kjer vam nudijo sadike zelenjave iz lastne vzgoje po ugodnih cenah.

Že ta vikend vabijo k nakupu naslednjih sadik: paradižnik (češnjevci, daterino, grapolo, monte carlo, optima, volovsko srce, medeno srce), paprika (rumena in zelena babura), bučke (temne in svetle), kumare (solatne in za vlaganje), jajčevci, bazilika, zelena, peteršilj tudi iz lastne vzgoje. Sadike, vzgojene v lokalnem okolju, so prilagojene rasti v naši klimi, zato lepše rastejo in boljše uspevajo.

Za košarico štirih sadik boste odšteli le 2 evra, ob nakupu 10 košaric, pa vam bodo eno košarico podarili. Akcija traja do razprodaje zalog.

Vrtnarijo lahko obiščete od ponedeljka do petka med 7.30 in 18. uro, ob sobotah pa med 7.30 in 13. uro. Prijazni in strokovno usposobljeni zaposleni vam bodo z veseljem tudi svetovali pri pravilni izbiri sadik in morebitnih dodatkov za lažjo rast in razvoj rastlin.