VRHUNSKE SADIKE ZA VAŠ VRT: Sadike zelenjave iz domačih rastlinjakov Mestne vrtnarije Marjetice Koper dostavijo na vaš dom

Koper

Obiščite Mestno vrtnarijo Marjetice Koper na Škocjanu in si izberite kvalitetne sadike za vaš vrt. Pričakala vas bo pestra ponudba sadik paradižnikov, jajčevcev, peteršilja, zelene ter raznih zelišč. V mesecu aprilu vam ponujajo kar štiri sadike domače zelenjave za 1,80 evra.

Mestna vrtnarija je odprta od ponedeljka do petka med 7.30 in 17.00 ter v soboto med 7.30 in 13.00. Na razpolago je vselej tudi strokovno osebje, ki skrbi za hitro in strokovno svetovanje ob nakupih. Tega lahko opravite na zunanji blagajni, ki omogoča hitro in brezstično plačilo.

Ob obisku vrtnarije pa obiskovalke in obiskovalce naprošajo, da se še naprej držijo navodil Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) in uporabljajo predpisana zaščitna sredstva.

V kolikor pa ne morete osebno izbrati sadik in opraviti nakupa, lahko strokovno osebje izbere in dostavi sadike na vaš dom. Naročila lahko oddate vsak dan na elektronski naslov daniel.ban@marjeticakoper.si ali pokličete na telefonsko številko vrtnarije 05 66 33 783.