VIKEND NESREČ NA OBMOČJU PU KOPER: V naletu v Strunjanu ena oseba poškodovana

Kronika

V nedeljo je v Strunjanu prišlo do novega naleta vozil. S Policijske uprave (PU) Koper so danes sporočili, da so ob 12.45 v drevoredu verižno trčila tri vozila. Nesrečo je povzročila 41-letna voznica, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v vozilo 19-letnega državljana Nemčije, tega pa je odbilo v vozilo pred njim, ki ga je peljal 62-letni voznik. V trčenju se je lažje poškodoval potnik v vozilu povzročiteljice. Policisti so ji izdali plačilni nalog. Promet je bil zaprt in ponovno sproščen ob 14.13.

To pa ni bila edina prometna nesreča, ki so jo minuli konec tedna obravnavali policisti PU Koper. Obravnavali so namreč skupno kar 66 prometnih nesreč: 58 z materialno škodo, eno s hujšimi poškodbami in sedem z lažjimi, med njimi tudi trčenje pri Dekanih.

V petek ob 18.40 je 33-letni voznik osebnega avtomobila pri uvozu na avtocesto v Postojni (v smeri proti Ljubljani) zavijal levo in pri tem ni pustil mimo motornega kolesa, ki ga je pravilno peljal 42-letni voznik. Motorist se je pri padcu lažje poškodoval, povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

V soboto ob 19.40 je v Piranu zaradi vožnje preblizu desnemu robu 91-letni domačin z mopedom trčil v robnik in padel. Pri tem se je poškodoval, odpeljan je bil v izolsko bolnišnico. Izdan mu bo plačilni nalog.

Zvečer so PU Koper iz SB Izola obvestili, da imajo na urgenci 40-letnega kolesarja, ki je v Izoli padel s kolesom in se pri tem huje poškodoval (poškodba rame).

V nedeljo pa je nekaj minut pred 19. uro 35-letniku z mopedom v Luciji zaprla pot 30-letna voznica osebnega avtomobila, ki je zavijala levo. Mopedist je po trčenju padel in se lažje poškodoval. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija