BURNO POPOLDNE V LUCIJI: V čakalnici sta se stepli ženski

Kronika

Včeraj popoldan sta se v Luciji, v čakalnici poslovnega prostora, stepli ženski. Po zbranih obvestilih so policisti 47-letnici izdali plačilni nalog.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 52 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 144 klicev. Obravnavali so 17 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini, zaradi kršitve javnega reda in miru sta bili dve intervenciji.

Ob 17. uri je na Jelšanah vstopil v Slovenijo 31-letni voznik z osebnim avtomobilom BMW, švicarske registracije. Ugotovljeno je bilo, da je vozilo ukradeno, vozniku sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje prikrivanja.

Sežanski policisti so obravnavali nasilje v družini. Moškemu, ki je grozil ženi in bil do nje nasilen, sledi kazenska ovadba. Izrečena mu je bila tudi prepoved približevanja.  

Ob 1.50 so v Kopru ustavili 33-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 1,10 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog.  

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija