V LIFECLASSOVEM CAFÉ CENTRALU BO TUDI LETOS DIŠALO PO KROFIH: Vabljeni na dobrodelno sladkanje!

Piran

V portoroškem Café Centralu tradicionalne pustne krofe pečejo že vrsto let in vsako leto so odlični. V lanskem letu so prejeli prvo nagrado strokovne žirije Turistično gostinske zbornice Slovenije, prestižni naziv Naj krof 2021, na natečaj pa so se prijavili tudi letos. Slastne "portoroške krofe" boste lahko okušali med 25. februarjem in 1. marcem.

"Skrivnost odličnega krofa je v pravi recepturi, izboru naravnih sestavin in pravem postopku priprave," z nasmehom in ponosom pove Tina Vrabič, vodja slaščičarske ekipe v Hotelih LifeClass Portorož. Čeprav je priprava te priljubljene pustne slaščice na videz enostavna, še zdaleč ni tako, saj se moramo strogo držati pravega zaporedja priprave, pozabiti pa ne smemo niti na pravo mero marmeladnega polnila in ščepec soli iz Sečoveljskih solin. Slaščičarska ekipa vsak krof oblikuje ročno, na dan peke krofov pa je noč zelo kratka, saj prvi koraki priprave potekajo še pred svitom.

Tudi tokrat jih boste lahko okušali v udobju znamenite kavarne Café Central, ki neprekinjeno deluje od 60. let prejšnjega stoletja, ter jih naročili tudi za domov. Najmlajši se bodo vse do 27. februarja lahko pridružili dopoldanskim ustvarjalnim delavnicam LifeClass animacijske ekipe, ki bodo potekale med 10.00 in 13.00. Sladkanje pa bo tudi letos dobrodelno, saj bodo v Hotelih LifeClass Portorož ob vsakem četrtem prodanem krofu, enega podarili Centru za starejše občane Lucija.

Naročilo večjih količin krofov je možno dan prej na elektronski naslov slascicarna@lifeclass.net ali po telefonu, na številko, 05 692 1050.

Dovolite, da vam slasten krof polepša dan.

www.lifeclass.net