V KORTAH GOREL AVTO: Policisti že ugotovili, kaj se je zgodilo (FOTO)

Kronika

Včeraj ob 19. uri je v Kortah zagorel osebni avtomobil VW Polo. Ogenj so pogasili koprski poklicni gasilci, policisti pa so z ogledom ugotovili, da je požar nenamenoma povzročil 26-letni moški. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila, po končani preiskavi pa sledi kazenska ovadba zaradi povzročitve splošne nevarnosti, so sporočili koprski policisti.

Gašenje avtomobila v Kortah.

V zadnjih 24 urah so policisti Policijske uprave Koper (PU) intervenirali v 36 nujnih primerih, na telefonsko številko 113 pa so prejeli skupno 119 klicev. Obravnavali so tudi pet prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete pa dve tatvini, dve poškodovanji tuje lastnine in en vlom. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v petih primerih. V zadnjih 24 urah na območju PU Koper ilegalnih prebežnikov niso obravnavali.

Preko noči je bilo v Pradah ukradeno kolo z motorjem Piaggio Vespa LX50svetlo modre barve, reg. št. KPAC-76. Lastnik je oškodovan za 1000 evrovSledila bo kazenska ovadba. Na enem od parkirišč v Kopru je neznanec na osebnem avtomobilu Peugeot 4007 zlomil vse tri brisalce. Policisti o storilcu še poizvedujejo, sledi kazenska ovadba za poškodovanje tuje stvari. 

Ob 20.48 so policisti posredovali tudi v trgovini na Kolodvorski cesti v Kopru. Ugotovljeno je bilo, da je 44-letnik vpil na zaposlene in ni upošteval opozoril varnostnika. Zaradi kršitve javnega reda in miru in določil Zakona o nalezljivih boleznih so policisti kršitelju izdali plačilni nalog.

Gašenje avotmobila v Kortah.

V Ilirski Bistrici je včeraj ob 21.26 na parkirišču avtohiše prišlo do požara na vozilu. Policisti so ugotovili, da je zaradi kratkega stika na akumulatorju zagorelo osebno vozilo, ki je bilo pred dnevi poškodovano v prometni nesreči. Škoda na ostalih vozilih oz. objektu ni nastala. Požar so pogasili gasilci, policisti pa bodo o dogodku obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo s poročilom. 

Ob polnoči so izolski policisti v Jagodju ustavili 49-letnega voznika, ki mu je alkotest pokazal rezultat 0,80 mg/l. Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija