V Kopru zjutraj povozil peško

Koper

Danes zjutraj je voznik pred vhodom v koprsko pristanišče povozil peško. Huje poškodovano so odpeljali v Izolsko bolnišnico.

Danes okoli 6. ure zjutraj je voznik pred vhodom v koprsko pristanišče povozil peško. Policisti so ugotovili, da je 57-letni voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčil v 21-letno peško, ki je pravilno prečkala cesto. Huje poškodovano so odpeljali v Izolsko bolnišnico.

Mario sz Bonifike |  29 .10. 2013 ob  10: 24
In naslednji dan ob 8h so standardno policisti nadzorovali promet na Ferarski. Naj postavijo radar med 5:45 in 6:15, ko švigajo avti ko rakete v Luko!
koper |  24 .10. 2013 ob  15: 22
to se ni zgodilo v krožišču ampak na prehodu pred barko, tam ki so uni grmi in ne vidiš avta dokler nisi tako rekoč na cesti, kakor tudi voznik ne vidi pešca.
koprčan |  24 .10. 2013 ob  08: 50
Z vsemi krožišči v Kopru je isti problem. Pešci imajo prednost, a krožišča postavljena za bolj tekoči promet avtomobilov. Divjanje voznikov skozi krožišča pa na dnevnem redu. Velikokrat vidim voznike, ki zjutraj pridivjajo po Vojkovem nabrežju (omejitev 30 km/h) v krožišče pri vratih Muda in nato zavijejo na Pristaniško ulico brez smerokaza, tako da pešci morajo biti zeeeelooo previdni.