V KOPRU POSTAVLJAJO NOVOLETNE LUČKE: Ponekod bo občasno oviran promet ali prehod skozi ulice (FOTO)

Koper

V Mestni občini Koper so z današnjim dnem začeli postavljati novoletno okrasitev. Tudi letos se obeta bogata okrasitev ulic in trgov starega mestnega jedra, v času postavljanja svetlobnih elementov pa bo oviran promet oziroma prehod skozi nekatere ulice v mestu. To velja zlasti za Čevljarsko, Župančičevo in Kidričevo ulico, ki predstavljajo edini dostop do bližnjih stanovanjskih objektov, je koprska obična zapisala v obvestilih, ki jih je razposlala stanovalcem starega mestnega jedra ter se jim zahvalila za strpnost in razumevanje.

To velja zlasti za Čevljarsko, Župančičevo in Kidričevo ulico, ki predstavljajo edini dostop do bližnjih stanovanjskih objektov, je koprska obična zapisala v obvestilih, ki jih je razposlala stanovalcem starega mestnega jedra ter se jim zahvalila za strpnost in razumevanje. 

Kot smo že poročali, bo koprsko staro mestno jedro letos okrašeno v podobnem obsegu kot minulo leto, z določenimi vsebinskimi spremembami in dopolnitvami, predviden pa je tudi bogat program decembrskih prireditev. Vse podrobnosti glede okrasitve, prižiga luči in decembrskega programa bo koprska občina predstavila na novinarski konferenci v sredo 6. novembra. 

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija