V KOPRU USTANOVILI LOKALNI ODBOR: Za predsednico imenovali Matejo Hrvatin Kozlovič

Koper

Včeraj, 6. marca, je v Kopru potekal začetni sestanek članov lokalnega odbora Gibanje Svoboda Koper (Movimento Libertà Capodistria), ki združuje člane stranke iz Mestne občine Koper (MOK) in Občine Ankaran. Mateja Hrvatin Kozlovič, ki je tudi podžupanja MOK, je bila imenovana za predsednico lokalnega odbora.

Mateja Hrvatin Kozlovič

Člani stranke so na sestanku govorili tudi o načrtovanih aktivnostih lokalnega odbora v letu 2023 in o aktivnostih svetniških skupin stranke v obeh občinah. Seznanili so se tudi z imenovanjem sekretarja lokalnega odbora stranke in izvolili dva člana izvršnega odbora lokalnega odbora. Tega poleg predsednice Mateje Hrvatin Kozlovič tako sestavljajo tudi poslanka državnega zbora Mateja Čalušić, vodja svetniške skupine Mestne občine Koper Matjaž Čok, članica občinskega sveta Občine Ankarana Breda Krašna, sekretarka lokalnega odbora stranke Katarina Palčič, izvoljena predstavnika na zboru članov Maja Šebalj in Bojan Tavčar.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Imperio  |  08 .03. 2023 ob  05: 01
MA kašen biser je Koper? Onesnaženje, hrup in droga.

Lepo istrsko mesto je Vrsar.
Ma nima Liberta di Roberto Picconeia
entam |  07 .03. 2023 ob  17: 01
Bravo! Čestitke! Imena, ki jim lahko zaupamo. Zavihajte rokave in veselo na delo! Volili smo vas, da se v Kopru preneha s klientelizmom in korupcijo. Koper si zasluži mesto najlepšega in najbolj razvitega istrskega bisera.