EKSKLUZIVEN POSNETEK S SNEMANJA V PIRANU: Takšen akcijski prizor se je odvil na Punti (VIDEO)

Piran

V Piranu so včeraj začeli snemati prizore ameriškega akcijskega filma, zaradi česar se bodo do 4. oktobra vrstile občasne zapore ulic. Medtem ko ima Glas Istre v lasti fotografije s snemanja, na katerih je glavna ženska zvezda filma, slavna lepotica Halle Berry, smo v našem uredništvu v roke dobili posnetek snemanja akcijskega prizora s piranske Punte. 

Občina Piran je pred tednom pozvala prebivalce, da pokažejo "zvrhano mero razumevanja in podporo". Po mestnem jedru bodo namreč naslednja dva tedna zaradi snemanja nevarnih kaskaderskih prizorov občasno zapirali promet, na Punti pa so zaradi nevarnih akcijskih prizorov za nekaj dni odstranili drogove javne razsvetljave.

Bralec nam je poslal posnetek včerajšnjega snemanja akcijskega prizora na piranski Punti, v katerem osebni avtomobil zapelje na teraso, med letenjem stolov in bežanjem gostov pa je slišati tudi strele. Poglejte si ga TUKAJ.

Kot omenjeno, ima Glas Istre v lasti fotografije s snemanja, na katerih je Halle Berry. Marka Wahlberga, ki igra glavno moško vlogo, na fotografijah žal ni. TUKAJ si lahko ogledate tako fotografije kot tudi 10-sekundni videoposnetek spektakularnega padca avtomobila z vrha kamnoloma v Raklju.Pirančani so že imeli tudi priložnost srečati zvezdnike. "V dostavnem avtu je šel iz smeri Hotela Piran proti Punti. Jaz sem mu pomahala, on je pomahal nazaj, lahko rečem, da je prijazen," je o bežnem srečanju z Wahlbergom zaupala domačinka. Tudi tisti, ki so Wahlberga srečali v Piranu, kjer se je bojda sam sprehajal, so dejali, da se je z njimi z veseljem fotografiral. A snemanje bo trajalo še dva tedna in še bodo priložnosti za ujeti kakšno zvezdo v Piranu, tudi tam, kjer morda ne bodo mogli povsem zastreti pogleda. "Na glavnem trgu jih bo morda možno videti, tako da čakamo," so optimistični domačini, piše 24ur.com.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija