V PIRANU DANES ZAČETEK SNEMANJA NETFLIXOVEGA TRILERJA: Statisti prejeli obsežna in zelo specifična navodila

Piran

V Piranu se z današnjim dnem začenja snemanje kaskaderskih kadrov akcijskega filma, v katerem bodo nastopala tudi zvezdniška igralska imena: Halle Berry, Mark Wahlberg in J.K. Simmons. Bodo pa pri snemanju, kot je že običajno, potrebovali tudi statiste. Izvedeli smo, kakšna navodila so prejeli in v kakšnih kostumih naj pridejo na snemanje.

Gre za Netflixov akcijski triler Our Man from Jersey, ki ga režira Julian Farino, poleg prej omenjenih zvezdnikov pa bodo v njem nastopali tudi Jackie Earle Haley, Jessica De Gouw in Adewale Akinnouye-Agbaje.

Kadre so sicer že snemali tudi v Trstu, v Piranu pa bo ob tem veljal poseben prometni režim. Snemanje bo v Piranu potekalo vse do 4. oktobra.

Pri snemanju bodo sodelovali tudi statisti, ki so že prejeli navodila glede oblačil, šminke in pravil, ki jih morajo upoštevati. Na setu je tako strogo prepovedano fotografiranje in snemanje.

Ob prihodu na snemanje bodo morali statisti podpisati pogodbo, prav tako pa ob vsakem prihodu in odhodu s seta tudi listo prisotnosti.

Točno uro in lokacijo snemanja bodo, skupaj z lokacijo covid testiranja, prek SMS sporočila prejeli večer pred snemalnim dnem, so pa že prejeli navodila glede kostuma. Imeti morajo sveže oprane lase in urejene pričeske, ženske pa imajo lahko le naraven oziroma nevpadljiv make-up.

Oblečeni morajo biti v svetle, pastelne barve, na seznamu prepovednih barv pa so rdeča, črna, roza in svetlo modra. Oblačila morajo biti poletna in morajo slediti vzdušju počitnic oziroma dopusta. Moški morajo biti oblečeni v majice ali srajce s kratkimi rokavi ali lanene majice in srajce. Tisti, ki bodo imeli elegantna lanena oblačila, morajo imeti tudi bolj "formalno" obutev – brogue ali loafer čevlje, so jim sporočili v navodilih. Ženske pa morajo nositi ¾ hlače, obleke ali kostime, pregrinjala za čez kopalke oziroma nasploh oblačila iz lahkotnih materialov. Od obutve so dovoljene sandale, espadrilje, mokasini in obutev za na plovila.

Dovoljeni so tudi poletni modni dodatki – sončna očala in poletna pokrivala, torej klobuki.

S seboj morajo imeti več različnih kosov oblačil in modnih dodatkov, da bodo lahko stilisti izbirali med njimi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija