V GRAČIŠČU NAŠLI ZATAJENEGA MERCEDESA: Koprčan ga je dobil nazaj, z zadevo se bo ukvarjalo tožilstvo

Kronika

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah posredovali v 30 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 134 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč, pri katerih je nastala premoženjska škoda, dve osebi pa sta se lažje poškodovali. S področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin, poskus vloma v hišo in našli iskano vozilo. Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v enem primeru.

Fotografija je simbolična.

V Gračišču so koprski policisti ob 10.23 našli in zasegli iskano osebno vozilo Mercedes Benz C220, vredno 48.000 evrov. Vozilo, ki je bilo predmet kaznivega dejanja zatajitve, je bilo vrnjeno oškodovani družbi iz KopraPolicisti bodo o svojih ugotovitvah dopolnili že podano kazensko ovadbo.

V Ankaranu je nekdo v daljšem časovnem obdobju poskušal vlomiti v hišovendar mu to ni uspelo. Policisti so pravili ogled, sledi kazenska ovadba.

Poročali smo že, da je ob 14.58 na avtocesti med Postojno in Ravbarkomando prišlo do naleta dveh vozil. Prometni policisti so z ogledom kraja nesreče ugotovili, da je 22-letni voznik osebnega vozila trčil v kombinirano vozilo s priklopnikom, v katerem sta bila dva konja. V nesreči nobena oseba ni bila poškodovana, lažje poškodovanega konja pa je že na kraju oskrbela veterinarka. Zaradi reševanja je na avtocesti nastal dolg zastoj, ki je segal vse do Golega vrha. Promet na avtocesti je bil v celoti sproščen ob 17.57. Povzročitelju prometne nesreče je bil izdan plačilni nalog.

80-letna voznica osebnega vozila je ob 16.32 v Rožicah izgubila oblast nad vozilom in trčila v hišo. V prometni  nesreči sta bila lažje poškodovana tako voznica, kot tudi njen 83-letni mož. Zoper voznico je bil uveden hitri postopek z odločbo.

Sežanski policisti so v Dutovljah, 25-letniku zasegli manjšo količino prepovedane droge konoplja. Zoper njega so uvedli hitri postopek z odločbo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija