MAHNIČ BOBNARJEVO OZNAČIL ZA LAŽNIVKO: Poziva jo k odstopu

Slovenija

Poslanec SDS in podpredsednik Knovsa Žan Mahnič je danes ocenil, da je generalna direktorica policije Tatjana Bobnar z uvedbo predkazenskega postopka priznala, da obstaja utemeljen sum vohunjenja za politiki. Ker naj bi lagala, jo je pozval k odstopu. Premier Marjan Šarec pa je za lažno novico označil navedbe, da naj bi vohunili kriminalisti.

Bobnarjeva je po pisanju Mahniča še med torkovim nadzorom pooblaščene skupine komisije DZ za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (Knovs) trdila, da "so to izmišljotine nekega portala in da se ne morejo uvajati postopki zaradi vsakega članka". Poleg tega je "protizakonito onemogočila nadzor", je na Twitterju ponovil Mahnič.

"Potem je v javnost poslala del iz konteksta vzete moje izjave. Sedaj pa uvaja postopek zaradi tega, kar je že dolgo znano in je bilo predmet nadzora," je zapisal. Generalna direktorica policije naj "zavoljo integritete policije nemudoma odstopi", je dodal.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  22 .02. 2020 ob  20: 20
temu kljukcu je treba dat jabolko v usta, da bo pravi za na raženj !!!
vseved |  20 .02. 2020 ob  22: 04
10
Tega kljukca je Janša dobro nasadil, tako kot je Jorasa,kovačiča,...
Monteverdi |  20 .02. 2020 ob  21: 03
Kakšen poslanec, to je glavna figura v risanki Pipi in Melkijad ....
kjessi |  20 .02. 2020 ob  19: 37
13
Tale mladenič vsak dan bolj tone v svojih izjavah. Sam sebe demantira in napada vse okoli sebe. Očitno ga politika ne upa ustaviti. Vendar za vsako rit raste palca.