V ANKARANU USTAVILI ZADETEGA VOZNIKA: Zasegli so mu prepovedane tablete in avto

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 30 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 196 klicev. Obravnavali so šest prometnih  nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in zasegli tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom, eno tatvino in dva primera poškodovanja tuje stvari. Trikrat so intervenirali zaradi kršitev javnega reda in miru. Na območju PU Koper policisti v zadnjih 24 urah niso obravnavali nedovoljenih prehodov državne meje.

Včeraj popoldan so v Ankaranu ustavili 50-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima vozniškega dovoljenja. Opravljen preizkus alkoholiziranosti je pokazal ničlo, opravljen hitri test na droge pa je bil pozitivenOdrejen strokovni pregled je odločno odklonil. V postopku so mu zasegli sedem tablet sanval in štiri tablete flormidal, ki so na seznamu prepovedanih substanc. Sledi mu hitri postopek z odločbo, zaseg vozila in obdolžilni predlog.

V Materiji so ustavili 40-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil v času začasnega odvzema vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V Kopru pa so zvečer ustavili 22-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Ob 23. uri so policisti na Črnem Kalu ustavili 47-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vmes so bili policisti napoteni na nujno nalogo in vozniku ukazali, naj počaka, vendar ta ni upošteval ukaza in je odpeljal. Sledi mu plačilni nalog za kršitev zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja, neupoštevanja ukaza policista in vožnje neregistriranega vozila.

Prehajanje državne meje med Slovenijo in Italijo

Na PU Koper pozivajo potnike, ki dnevno prehajajo mejo iz Slovenijo v Italijo in obratno, da se v izogib čakalnim dobam na kontrolni točki Fernetiči poslužujejo kontrolnih točk Krvavi potok (odprt od 5.00 do 23.00) ali Škofije.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija