ARETIRALI OSUMLJENCA, KI NAJ BI UKRADEL REVOLVERJA: Hišna preiskava ni obrodila sadov (FOTO)

Kronika

Pred dnevi so koprski policisti pričeli z iskanjem moškega, ki je konec februarja letos na območju Gabrovice pri Črnem Kalu iz odklenjene hiše ukradel revolverja. Policisti so s pomočjo veliko koristnih informacij s strani občanov včeraj prijeli Ljubljančana.

Moškega, ki je iz hiše ukradel dva kosa strelnega orožja, je na kraju posnela kamera video nadzora. Posnetke, na katerih je bil storilec viden, pa so policisti dali v javnost.

"Po objavi posnetka smo prejeli veliko koristnih informacij in na podlagi teh identificirali osumljenca," so sporočili s koprske policijske uprave. Včeraj so na počivališču Studenec, na primorski avtocesti, prijeli 37-letnega Ljubljančana.

Kriminalisti so opravili hišno preiskavo, vendar orožja do sedaj niso uspeli najti. Preiskava se nadaljuje. Zoper moškega sledi obdolžilni predlog zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja in kazenska ovadba zaradi tatvine.

Vsem, ki so pomagali z informacijami, se na koprski policijski upravi iskreno zahvaljujejo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
q-sound |  01 .04. 2020 ob  17: 56
Že ves ta čas manjka ključna informacija. Tip je "slučajno vedel kje so revolverji doma"? Lepo vas prosim,...
Ištrijan |  01 .04. 2020 ob  12: 55
10
In spet iz Ljubljane! Ma ni kančka dvoma, da nam ti zabarji v Istro prinasajo vse slabo kar zmorejo. Uničujejo naše lokalno gospodarstvo, kradejo, po novem pa nam še bolezni prinašajo! Mi nismo za zivet skupaj!