USPEŠNA AKCIJA TRŽAŠKIH POLICISTOV: Opravili so 22 hišnih preiskav in priprli pet oseb

Trst

V Trstu je danes od jutranjih ur potekala obsežna policijska akcija, povezana s strelskim obračunom med tolpama v začetku septembra.

Spomnimo, 4. septembra je prišlo v Ul. Carducci do streljanja, natančneje do obračunavanja med dvema skupinama kosovskih delavcevKot smo že poročali so v divjem obračunu odjeknili streli, po zraku so leteli stoli in druge stvari, udeleženci pa naj bi uporabili tudi kovinske palice in lesene kije.

Poškodovanih je bilo več ljudi.

Tržaški policisti so v obsežni akciji, ki jo vodi državno tožilstvo, priprli pet oseb. Vse pridržane osebe so državljani Kosova. V tržaškem zaporu so priprti 38-letni Gazmend Tahiri, 23-letni Meriton Islami, 36-letni Visar Islami in 21-letni Clirim Zabelaj.

43-letni Fazli Islami pa je v hišnem priporu.

Kvestor je odredil še štiri preklice dovoljenj za začasno bivanje in eno prepoved izdaje dovoljenja za dolgotrajnejše bivanje, še poroča Primorski dnevnik.

Več kot 150 policistov je opravilo 22 hišnih preiskav. V zvezi z obračunavanjem med dvema skupinama, je skupno priprtih sedem oseb, štiri so v hišnem priporu, trinajst pa je osumljenih.   

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija