DIVJI STRELSKI OBRAČUN V TRSTU: Sedem ranjenih, vpleten tudi avto s sežanskimi registrskimi oznakami (VIDEO)

Kronika

V Trstu je danes prišlo do streljanja, v katerem je bilo poškodovanih več ljudi. Italijanska policija je kmalu po incidentu aretirala dve osebi. Do streljanja je prišlo, ko sta se sprli dve skupini državljanov Kosova in Albanije.

Po podatkih italijanskih medijev je do streljanja prišlo v Ulici Carducci. Ranjenih je bilo sedem ljudi, pet so ji prepeljali v katinarsko bolnišnico. Štirje so bili sprejeti z rdečo, eden pa z rumeno triažno kodo. Dve osebi so prepeljali v tržiško bolnišnico, vendar njuno stanje naj ne bi bilo zaskrbljujoče.

V divjem obračunu naj bi odjeknili streli, leteli so stoli in druge stvari, udeleženci obračuna naj bi uporabili kovinske palice in lesene kije. Obračun naj bi se zgodil med skupinami tujih delavcev, vzrok za to naj bi bili prav nesporazumi glede dela.

Alle 8 di questa mattina una sparatoria per regolamento di conti in un bar del centro a Trieste, 7 i feriti. Solo per miracolo non è stato colpito nessuno dei tanti passanti che affollano quella via soprattutto al mattino. di Antonio Di Bartolomeo

Objavil/a Tgr Rai FVG dne Sobota, 04. september 2021

Policisti so prostost odvzeli dvema osebama, ki so ju ustavili pri Moščenicah, bežala sta v smeri proti Benetkam. V njunem vozilu so našli orožje, prav tako naj bi se aretaciji upirala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija