TRIKI VRHUNSKIH LJUBIMCEV: Če v postelji počenete te stvari, obvladate!

Trendi

Marsikoga skrbi, kakšen je v postelji ter ali zadovolji svojega partnerja oziroma partnerko. Razkrivamo vam lastnosti dobrih ljubimcev. Če teh trikov še niste 'uporabili', jih čim prej uvrstite na dnevni red v spalnici.

Pomanjkanje časa, osredotočenost le nase, neizpopolnjena tehnika in razmišljanje o drugih stvareh so le nekateri razlogi, ki iz vas naredijo slabega ljubimca ali ljubimko. A to lahko hitro in enostavno spremenite

Kako se bodo stvari odvijale med rjuhami, je odvisno predvsem od karakterja in pristopa osebe. Seveda je kemija med spolnima partnerjema bistvenega pomena, a ker se seks v prvi vrsti odvija v glavi, vam predstavljamo glavne lastnosti dobrih ljubimcev.

Da bi med rjuhami obnoreli svojega dragega ali drago, morate biti vedno željni naučiti se novih stvari. Vrhunski ljubimci so avanturistični, vedno pripravljeni eksperimentirati. Pomembno je, da ste igrivi, a hkrati strastni.

Osebi, s katero se ljubite, morate dajati občutek, da je privlačna in seksi. Največji problem današnje družbe je ravno ta, da se veliko ljudi ne počuti seksi, ker ne ustrezajo idealom, ki jih ponujajo družbena omrežja, televizija, revije ... Bodite samozavestni, a hkrati pokažite tudi svojo ranljivo plat, piše portal 24sata.hr.

Da bi v postelji kar se da uživali tako vi kot vaša ljubezen, morata med seboj odprto komunicirati, si razkriti lastne želje in potrebe ter jih seveda upoštevati. Za obsojanje v spalnici ni prostora. Vzemite si čas, nikar ne hitite.

Pri seksu gre za vzajemnost. Da bi doživeli nepozaben odnos, ne smete misliti le nase in na svoje potrebe, ampak tudi na potrebe partnerja oziroma partnerke. Med ljubljenjem morate biti osredotočeni le na dogajanje v postelji, ne dovolite, da se vam v misli prikradejo vsakdanje težave, opravki in podobno, še piše hrvaški portal.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija