ZAKAJ PIJANI MOŠKI PRIVLAČIJO ŽENSKE: Razlog vas bo osupnil

Trendi

Nekatere ženske moški, ki radi pregloboko pogledajo v kozarec, odbijajo, nekatere pa še bolj privlačijo. Kot razkriva nova študija, se bodo ženske prej zaljubile v moškega, ki uživa alkohol, saj pijančevanje dojemajo kot evolucijsko obliko osvajanja.

Nova študija kaže, da pitje večjih količin alkohola pripadnicam nežnejšega spola pošilja posebne seksualne signale, da je moški 'zdrav in močan'.

Poleg tega so moški, ki se radi opijajo, pogosto pripadniki bogatejšega sloja, kar je še dodaten razlog, da se ženskam zdijo privlačnejši, piše telegraf.rs.

Ob tem pa je potrebno poudariti, da so moški oziroma vsi ljudje, ki prekomerno uživajo alkohol, izpostavljeni različnim zdravstvenim tveganjem.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Tiramola  |  18 .10. 2019 ob  18: 10
Ko je moški pijan mu ženska z lahkoto spizdi denarnico.
To je razlog zakaj so jim pijanci všeč.
Lp
Istriano |  14 .10. 2019 ob  07: 54
Joj kakšne neumnosti. Če je kakšni ženski všeč pijanec naj si ga le vzame, ko jo bo doma pretepal, bo že videla koliko je ura. Izjava "moški, ki se opijajo so praviloma bogatejšega sloja". Pa pojdite si pogledat s čim se pijančki pripeljejo v kafič. Lepo vas prosim. Seveda pije tudi kakšen bogatejši moški ali tudi ženska, ampak večinoma so pijančki propadli osebki in temu primerno je tudi njihovo premoženje.
Kukuruz |  14 .10. 2019 ob  02: 27
Cene drugo vsaj navalis brez kompliciranja...
Stric iz ozadja |  13 .10. 2019 ob  15: 48
Bo baba že počakala, tudi če je zdravju škodljivo, da bo starega pobralo, in bo prišla do premoženja....