TRAGEDIJA NA DRUŽINSKIH POČITNICAH: Oče, sin in hči utonili v istem bazenu

Kronika

Oblasti v letovišču Costa del Sol na jugu Španije so sporočile, da so v torek mrtve v bazenu našli očeta in dva otroka, vse člane iste družine, ki je bila na počitnicah v tem letovišču. Vsi trije naj bi se utopili, poroča britanska mreža BBC.

Fotografija je simbolična. 

Očeta in otroka so našli v bazenu brez znakov življenja na božični večer v klubu La Costa World, so v sporočilu zapisali lastniki hotela, poroča BBC.

Policija je prispela na kraj dogodka v Mijasu v bližini Malage po tistem, ko je prejela telefonski poziv. V bazenu so našli truplo 53-letnega moškega in dveh otrok, starih devet in 16 let, je na Twitterju objavila andaluzijska regionalna vlada.

PSI V BONINIH POGRIZLI DOMAČINKO: Brez nadzora so vsak dan, mimo njih pa v šolo hodijo otroci (FOTO)

Na naše uredništvo se je obrnila bralka iz Boninov, ki je na božični dan doživela neprijetno, predvsem pa boleče srečanje s sosedovimi psi. Štirje psi pasme anatolski ovčar, znani tudi kot turški kangali, so jo napadli pred njeno hišo, jo popraskali in pogrizli.

Devetletna deklica naj bi se po navedbah enega od očividcev v bazenu začela utapljati, njen brat in oče pa pa sta ji priskočila na pomoč, nakar so vsi utonili. Oče in hči naj bi bila sicer britanska državljana, brat pa Američan, še navaja BBC.

"Policija je ugotovila, da so mrtvi in niso mogli storiti ničesar, da bi jim pomagali," so še sporočile oblasti in dodale, da policija preiskuje ozadje dogodka.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija