KRISTINA MANDARINA POKAZALA NOVE USTNICE: In priznala, da je bila včasih … (FOTO)

Svet

Najbolj znana prodajalka mandarin na Hrvaškem in bližnji okolici menja videz iz dneva v dan. Da si je v preteklosti že privoščila lepotne operacije ni nikakršna skrivnost, zdaj pa je na svoj seznam dodala še povečanje ustnic. Ob tem je še razkrila eno izmed svojih skrivnosti, včasih je tehtala kar 20 kilogramov več. 

20-letnica se je kljub mladim letom podvrgla različnim lepotnim operacijam, med zadnjimi je povečava ustnic. Z nebolečim 15- do 30-minutnim posegom si je dala vbrizgati hialuronsko kislino in dosegla volumen, ki si ga je želela. Videoposnetek novih ustnic je seveda objavila na družbenem omrežju in oboževalcem poslala sočen poljub.

VENDARLE STA SE LAHKO OBJELA: Zoran, ki so ga kot otroka ukradli v koprski porodnišnici, spoznal biološko mamo

Božič, največji družinski praznik, sta po 36 letih prvič skupaj praznovala tudi Zoran in njegova mati. Zorana je takrat 22-letni Slovenki v koprski porodnišnici ukradla organizirana kriminalna združba, ki je v nekdanji Jugoslaviji trgovala z novorojenčki, mati pa je vse življenje živela v prepričanju, da je njen sin mrtev.

Nedavno je priznala tudi, da se je v preteklosti borila z odvečnimi kilogrami. "Bila sem debela. Imela sem 76 kilogramov," je povedala za portal 24sata.hr. Kot je še pojasnila, je v zgolj šestih mesecih shujšala za več kot 20 kilogramov. "Vse se lahko doseže, če se hoče," je še dodala.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  26 .12. 2019 ob  22: 24
Ali gre pomaranca v porno zvezdo ali pa je to ena izmed odlicnih marketinskih potez za boljso prodajo mandarin?
Kot pravijo po tv,sledi svojim sanjam
Mimogrede v Bertokih so jih tudi prodajali,ali bodo spremenili po vsem tem marketinsko strategijo ali bo se vedno ista ekipa...
Potrebne so inovacije in prilagajamjne trziscu kot pravijo.
Vsekakor sadje in zelenjava sta dobri za zdravje
vseved |  26 .12. 2019 ob  14: 53
13
Neokusno in grdo.