TONY CETINSKI OB DNEVU ŽENA V POREČU: Pred vami je res vrhunski glasbeni pop spektakel!

Istra

Priljubljeni hrvaški glasbenik in pevec Tony Cetinski bo ponovno razveseljeval publiko s svojimi uspešnicami, in sicer v dvorani Žatika v Poreču. Glasbeni spektakel se bo odvil 11. marca, v počastitev dneva žena. Zagotovite si vstopnice preko sistema Entrio in preživite soboto v čudovitem glasbenem vzdušju.

Tony Cetinski, nesporna hrvaška glasbena pop ikona, se je rodil 31. maja 1969 v Pulju. Kot nadobudni prihajajoči zvezdnik se je že v zgodnji mladosti začel navduševati nad raznovrstnimi žanri pop-rock glasbe ter nemudoma vzljubil različne glasbene inštrumente, med katerimi izstopajo klavir, bobni in kitara.

Njegova prodornost in vztrajnost pri nastopih na domačih tleh in nabiranje izkušenj ga je pripeljalo do prvega resnejšega dosežka, in sicer do pesmi, ki jo vsi še prepevamo. Namreč s skladbo 'Nek ti bude ljubav sva' je zmagal na hrvaškem izboru za pesem Evrovizije leta 1994 in potrdil svoj kultni status bodočega vladarja hrvaške glasbene scene. Svoj prvi album je sicer posnel leta 1988 z naslovom 'Srce nikad ne laže' in vrstile so se uspešnice, kot so 'Tvoje tijelo', 'Ja sam zaljubljen', '23. prosinac'.

Vendar Tony kot samokritik ni bil prav zadovoljen z rezultati, zato je njegov drugi album, ki ga je izdal v letu 1993 že nakazoval na to, da je zmaga le pred vrati. Skladba 'Nek ti bude ljubav sva' je bila uvod za bodoča priznanja glasbenemu umetniku, kot je prestižna nagrada Porin. Prihajajoči albumi so ga popeljali v okrilje svetovno znanih glasbenikov in pevcev, tako njegov trud, ne samo, da ni bil zaman, ampak je zrcalil njegovo osebnost, moč, voljo, garanje za uspeh.

Pri svetovno znanih glasbenih založbah so njegovo osebnost prepoznali, predvsem pa talent in mu ponudili priložnost, da posname duete z odmevnimi imeni svetovne glasbene scene, kot so tenorist Jose Carreras, Placido Domingo, Montserrat Caballe ter nenazadnje Michael Bolton, očarljivi ameriški pop zvezdnik, s katerim je Cetinski nastopil tudi v Royal Albert Hallu v Londonu.

Posnetek koncerta 'Noč za pamčenje' v Zagrebu, kjer sta poleg Tonyja nastopila tudi maestro Carreras in svetovna pop ikona Michael Bolton, je obkrožil svet. Del tega spektakla so objavili mediji v Grčiji, BiH, Sloveniji, Avstriji, Italiji, Nemčiji, Švici, prispevek je bil na BBC za Veliko Britanijo in na CNN.

"Vabim vas, da pridete v Žatiko in se odlično zabavate, zlasti ženske, ki so moje najglasnejše občinstvo," je svojim oboževalkam in oboževalcem sporočil Tony, ki zanje pripravlja prav posebno presenečenje.

Tony Cetinski je nedvomno kralj popa, ki vas bo ponovno navduševal 11. marca v dvorani Žatika v Poreču. Kliknite TUKAJ in si zagotovite vstopnico že danes.

Vabljene in vabljeni!