TO PA JE MOČ! Hrvaški vojak zaslovel z zahtevno vajo, ki jo izvaja s celo družino na hrbtu (VIDEO)

Trendi

Filip Ščrbak je hrvaški vojak, ki je trenutno hit na družbenem omrežju TikTok. Zanimiv je zlasti zato, ker v svoje treninge včasih rad vključi družinske člane in jih uporabi namesto uteži. Video, v katerem izvaja zahtevno vajo s celo družino na hrbtu, si je ogledalo že nekaj manj kot dva milijona ljudi.

Filip, ki na TikToku nosi vzdevek Scrbaksaurus, se je pohvalil, da si je njegov video, v katerem izvaja zahtevno vajo z ženo in dvema otrokoma na hrbtu, ogledalo več kot milijon ljudi. Natančneje, ta video ima trenutno več kot 1,8 milijona ogledov ljudi z vsega sveta.

@scrbaksaurus

Lifting whole family❤️????????##scrbaksaurus ##fyp ##viral ##foryou ##fypbalkan ##soldier ##army ##tattoo ##pushup ##croatia ##wife ##kids ##family ##streetworkout ##pro

♬ Lai Lai Lai - Realkdmusic

Filipa ljudje množično hvalijo, češ da je pravi zgled usposobljenega hrvaškega vojaka in poudarjajo, da bi tako morali izgledati vsi pripadniki oboroženih sil.

@scrbaksaurus

My son and i doing some HSPU????????⚔️##scrbaksaurus ##fyp ##foryou ##soldier ##trend ##croatia ##handstand ##family ##son ##kids ##calisthenics

♬ sonido original - Hinata hyuga

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija