Teden v znamenju Sončevega mrka

Astro

Teden pred nami je precej pomemben, saj bo danes popolni Sončev mrk ob 13. uri in 50 minut. Popolni mrk bo viden nad Afriko in južnim Atlantikom, trajal bo 3,5 minute, njegov vpliv bomo čutili v prihodnjih 10 mesecih.

Danes je luna v škorpijonu, Sonce se približuje konjunkciji s Saturnom, mlaj v obliki Sončevega mrka bo ob 13.50. Ker se Sonce približuje Saturnu v času mrka, nas čaka mrzla zima. Dan preživite v miru in negujte lepe odnose. Posvetite se svojim ljubljenim osebam.

Mrk bo s sabo prinesel odkrivanje skritih zadev na družbeni ravni, pred očmi javnosti se bodo prikazovale umazane poteze svetovne politike. Škorpijon je podzemlje, najslabše bo v tem primeru spet odnesel črni kontinent, saj bodo podjetja s koncesijami za afriške rudnike intenzivno izkopavala dragocene minerale brez kakršne koli koristi za regijo. Pametni telefoni in vsa vrsta ekranov na dotik bo terjala svoj davek v opustošenju narave in ljudi. Seveda bo vse to prineslo zastrupljanje pokrajine, zdrave vode in zraka.

V letu 2014 bomo morali biti tudi sicer bolj previdni in pozorni na kemikalije ter naftne derivate, katerih sprostitev v okolje lahko zastrupi večje površine, obdobje desetih mesecev po mrku bo namreč bolj nagnjeno k tovrstnim nesrečam.

Pametno usmerjajte svojo energijo

Teden okoli mrka boste čustveno bolj občutljivi, zato je priporočljivo, da ste do drugih uvidevni, saj škorpijon težko odpušča in se morebitni konflikti zarežejo pod kožo za dolgo časa.

Na osebni ravni bo jesenski Sončev mrk v škorpijonu lahko pripomogel k temu, da boste našli ali prebudili v sebi strast ali odkrili motivacijo za prihodnje korake. Priporočam, da energijo, ki se bo prebudila, uporabite v konstruktivne namene in se izogibate konfliktom ali samodestrukciji.

V prvih treh mesecih delovanja Sončevega mrka bodo razna odkrivanja skritih zadev odplavila marsikaterega politika, bodisi na domači sceni bodisi globalno. Škoda, da nam bo decembrsko rajanje speljalo pozornost drugam, sicer pa je očitno, da naše mnenje nima nobenega vpliva (škorpijonov mrk).

Mrk ne bo vplival na ekonomijo

Moramo pa reči, da svet tako ali tako tone v neko čudno mešanico "at hoc“ gospodarjenja in odprte nemoralne in neetične politike, za katero se pravzaprav le malokdo še zmeni. Tokratni mrk nima neposrednega vpliva na ekonomijo, razen seveda nekolikšen vpliv bo imel na naftni trg, predvsem zaradi burnega dogajanja na Bližnjem vzhodu. To bo sicer prednost za države, ki so rojene v znamenju škorpijona. Sonce v konjunkciji s Saturnom v času mrka poziva k zmernosti, načrtno ter inteligentno bi morali v Sloveniji prevzeti stvari v roke ljudje, ki znajo z denarjem oziroma z vlaganjem energije v prave projekte.

Več o Gaii Asti si lahko preberete na njenih spletnih straneh ali pa jo spremljate na njeni Facebook strani.

marble |  03 .11. 2013 ob  13: 17
Sej bi lahko namesto članka napisal "bulšit". Bi si prišparal čas.
blue |  03 .11. 2013 ob  12: 35
ma dej dej, kakšne gluposti!