TAT S 'SREČNO ROKO': V koprski trgovini izbral nahrbtnik z zajetno količino gotovine

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 37 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 134 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in dve z lažjimi poškodbami. Eno vozilo so zasegli. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in eno tatvino. Intervenirali so trikrat zaradi kršitve javnega reda in miru.

Včeraj popoldan so policisti v Postojni ustavili 30-letnega voznika osebnega avtomobila, brez nameščenih registrskih številk. Opravljen preizkus alkoholiziranosti je bil negativen (0,00 mg/l), hitri test za droge pa pozitiven. Odredili smo mu strokovni pregled. Po prejetih rezultatih bodo zoper njega ustrezno ukrepali.

V Parecagu so danes zjutraj ustavili 37-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je poteklo vozniško dovoljenje iz zdravstvenih razlogov. Zasegli so registrski tablici, sledi mu obdolžilni predlog.

Kraja v koprski trgovini

V eni od koprskih trgovin je nekdo državljanki Srbije iz nakupovalnega vozička ukradel manjši nahrbtnik, v katerem je imela dokumente, dva mobilna telefona, bančni kartici, 500 evrov gotovine in prometno dovoljenje.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti PP Koper v zadnjih 24 urah obravnavali tri državljane Alžirije, ki so nedovoljeno prestopili državno mejo s Hrvaško. Postopki še potekajo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija