AGRARIJINE BOŽIČNE ZVEZDE: Na voljo tudi v večjih količinah za cvetličarne in druga podjetja

Koper

Vse informacije o prodaji v Agrarijinem Kmetijsko razvojnem centru slovenske Istre - Purissima dobite na telefonski številki +386 51 227 874. Dosegljivi so med 7.00 in 15.00. Izjemno kakovostne božične zvezde različnih velikosti, barv in oblik lahko kupite v vseh trgovinah kmetijske zadruge Agraria. Za večje količine (cvetličarne, podjetja ...) prodaja poteka tudi na Purissimi.

Nega in oskrba božične zvezde

Najprej morate nujno poskrbeti, da je zvezda 'oblečena' in da jo nemudoma odpeljete na toplo, sicer se bo 'prehladila'. Ker ima božična lepotica rada topel dom oziroma sovraži mrzel zrak in prepih ter noče imeti 'mokrih nog', ji nikoli ne puščajte vode v lončku. Ko jo zalijete, vso odvečno vodo po 10 minutah odlijte.

Najboljše jo je zaliti na dva do tri dni, odvisno od temperature v vašem domu. Ker zvezda ne mara mrzle vode, jo zalijte z mlačno vodo oziroma vodo sobne temperature. Ta božična lepotica kaznuje vsako vašo napako, in sicer z rumenim listom. V kolikor z njo ravnate kot si želi, bo le-ta cele praznike sijala v vsej svoji lepoti.