T-2 NADALJUJE S PREVZEMI: Tokrat so kupili večinski delež portoroškega podjetja

Slovenija

Telekomunikacijska družba T-2 je podpisala pogodbo o nakupu večinskega deleža v družbi Avision, ki se ukvarja z brezžično tehnologijo in uporabnikom nudi storitve brezžičnega interneta, televizije, mobilne ter IP telefonije.

"T-2 z vstopom v lastništvo Avisiona pridobiva dodatno vrhunsko znanje, inovativnost in poglobljeno poznavanje informacijsko-komunikacijskih tehnologij," so poudarili v T-2 in dodali, da z nakupom uresničujejo strategijo hitro rastočega igralca v panogi, uporabnikom pa omogočajo dostop do večjega nabora najnovejših in najsodobnejših telekomunikacijskih storitev.

Kot so pojasnili, je cilj sodelovanja združiti bogate izkušnje in znanje strokovnjakov na tem področju s poudarkom na brezžičnih tehnologijah. Družbi bosta tako gradili skupno prihodnost na osnovi individualnih in prilagojenih rešitev za posameznike in podjetja.

Družba Avision, ki ima sedež v Portorožu, se od leta 1991 ukvarja z brezžično tehnologijo in zagotavlja storitve brezžičnega interneta uporabnikom na območju Slovenske Istre, Žirov, Logatca, Idrije in Radovljice. V svoji ponudbi ima še storitve televizije ter mobilne in IP telefonije.

T-2 je nedavno podpisal tudi pogodbo o nakupu kabelskega operaterja Inatel, potem ko je aprila kupil Telesat in KKS Kabel Kamnik.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija