STRUNJANČANKA ZARADI STOŽCEV NA CESTI KONČALA 'NA HLADNEM': Padla, ko jih je hotela premakniti

Kronika

Sinoči ob 23. uri je 61-letna domačinka v Strunjanu z osebnim avtomobilom s stranske ceste pripeljala na glavno cesto, kjer so delavci zaradi barvanja vozišča postavili stožce. Voznica je izstopila iz vozila z namenom, da bi umaknila stožec, pri tem pa je padla. V postopku je bilo ugotovljeno, da je vozila pod vplivom alkohola (0,86 mg/l). Odrejeno je bilo pridržanje, podan bo obdolžilni predlog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Danes ponoči, ob 1.20, so bili koprski policisti obveščeni, da voznik osebnega avtomobila po avtocesti iz smeri Razdrtega proti Senožečam vozi v nasprotni smeri. Policisti so ga izsledili in ustavili na avtocesti na Kozini. V postopku je bilo ugotovljeno, da je 43-letni voznik z območja Kopra vozil pod vplivom alkohola (0,92 mg/l). Pridržanje ni bilo odrejeno, ker ga je po zaključenem postopku domov odpeljala soproga. Podan bo obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v preteklih 24 urah obravnavali sedem oseb, ki so nedovoljeno prestopile hrvaško-slovensko mejo. Šest oseb so obravnavali policisti PP Kozina, še eno pa policisti PP Ilirska Bistrica. Vsi tujci so bili po končanih postopkih vrnjeni hrvaški policiji.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ZigaZois |  31 .08. 2019 ob  14: 36
Zavajajoč naslov:
Na hladnem je pristala, ker je vozila precej vinjena. Še dobro, da so ji bili napoti stožci, drugače bi nadaljevala v takem stanju in bi o mogoče njej pisali z drugacnim naslovom.