ŠPORTNA ZVEZA KOPER ZAKLJUČUJE LETO S ŠTEVILNIMI NOVOSTMI: Tudi v prihodnost zrejo ambiciozno

Koper

Novoletnim željam ob koncu leta so se pridružili tudi v Športni zvezi Koper. Njen predsednik Jure Orel je še posebej koprskim športnikom in njihovim trenerjem v prihajajočem letu zaželel veliko uspehov na vseh področjih, ob tem pa naštel nekaj novosti, ki so jih uvedli v preteklem ali jih še načrtujejo v prihodnjem letu.

Po dobrega pol leta, odkar predseduje Športni zvezi Koper, je Jure Orel (na fotografiji zgoraj desno) zelo zadovoljen z njenim delovanjem. Še posebej zato, ker so uspeli članstvo zvišati na 74 športnih društev iz Mestne občine Koper. Med pomembnimi dosežki je tudi najmanj tedenska komunikacija z uradom za družbene dejavnosti na koprski občini in pridobljeno projektno financiranje s strani občine.

Svoje prostore so v letu 2019 preselili na vhod v Športni park Bonifika, posodobili svojo grafično podobo ter večji dali poudarek predstavljanju v medijih. Za svoje člane so uvedli tudi tako imenovani obvestilnik z novicami in napovednikom pomembnejših dogodkov.

V letu, ki se poslavlja, se je Športna zveza včlanila v Športno unijo Slovenije, kar koprskim športnikom prinaša več ugodnosti, hkrati pa so se udeležili oziroma organizirali več različnih dogodkov: Mladinske športne igre Animus, Mini Olimpijada na OŠ Prade, Športnik Kopra, Športne igre zaposlenih ter Koprski šport na dlani, prireditev, ki bi po Orlovih besedah postala stalnica. Na novo so sklenili dogovor za vodenje regijske pisarne v naslednjih štirih letih ter vzpostavili register verificiranih športnikov.

V prihajajočem letu bodo uredili spletno stran, namenjeno predstavitvi špotnih društev, za katere bodo uvedli tudi pomoč pri prijavah na razpise. Kot nam je še zaupal predsednik Orel, delajo tudi na tem, da bi leta 2020 prevzeli neposredno vodenje projekta Active Koper.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija