ŠOK NA KAVNEM AVTOMATU V LUCIJI: Poleg kave je dobil postreženega tudi ščurka (FOTO)

Piran

Zgrožen bralec nas je obvestil, da je v enem izmed stanovanjskih blokov v Luciji, v katerem je nameščen kavni avtomat, skupaj s kavo v skodelico dobil tudi koščke ščurka. Ob intervenciji serviserja so pri odpiranju avtomata naleteli na presenečenje: v notranjosti avtomata so se dejansko nahajali ščurki. Prodajalec trdi, da jih upravitelj stavbe ni obvestil o prisotnosti ščurkov in da sam avtomat ni vir ščurkov.  Ali je tako tudi v drugih objektih po obali, kjer je prisotnost ščurkov čedalje večja, pa ostaja uganka.

"V Luciji v bloku, kjer živi približno sto prebivalcev, je avtomat iz Avtomatik servisa dva dni stregel ščurke; to sem tudi prijavil in ko je prišel serviser, sem bil priča odpiranju avtomata s ščurki, naseljenimi v avtomatu. Imam tudi sliko s koščki ščurka v kavi," je zapisal zgrožen ljubitelj kave, ki je iz avtomata skupaj s svojim priljubljenim napitkom dobil tudi omenjene žuželke.

Preverili smo, kaj je bil vzrok nenavadne prisotnosti ščurkov v enem izmed prodajnih avtomatov za kavo podjetja Automatic servis, ki se ukvarja z oskrbo s prodajnimi avtomati pod blagovno znamko AS. V podjetju potrjujejo, da je res prišlo do prisotnosti ščurkov v avtomatu, vendar, kot poudarjajo, vir ščurkov ni bil sam avtomat. Za težave s ščurki, ki jih imajo v stavbi, kjer je nameščen avtomat, so izvedeli od uporabnika avtomata in ne od upravitelja stavbe.  

Fotografija je simbolična. 

"Upravitelj stavbe nas o težavah ni obvestil in smo za težavo žal izvedeli šele od uporabnika našega avtomata. Takoj smo ukrepali in avtomat izklopili ter odstranili vse surovine. Poudarjamo, da sam avtomat ni vir ščurkov, ampak so ščurki prišli iz okolja. Če so v okolici ščurki, so prisotni povsod in lahko pridejo tudi v avtomat," so zapisali v odgovoru na naša vprašanja. Ob tem zanikajo, da bi bila prisotnost ščurkov v avtomatu povezana s pomanjkljivim vzdrževanjem.

Avtomat so preventivno izklopili, aktivirali pa ga bodo šele, ko bo upravitelj stavbe izvedel ukrepe za sanacijo stanja in odpravo težav s ščurki. "Zavedamo se, da je higiena ključnega pomena za varnost naših uporabnikov, zato bomo avtomat ponovno aktivirali šele po potrditvi, da je okolica varna in brez težav," zagotavljajo v družbi Automatic servis. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  21 .09. 2023 ob  13: 47
16
Se dobro, da je slika scurka simbolicna , ker ce ne, bi lahko izdali tiralico za njim!
KoVasJebe |  21 .09. 2023 ob  13: 22
12
In ni to prvi takšen primer!