SMRT NA VALOVIH: Morski pes ubil 15-letnika

Kronika

Na vzhodni obali Avstralije je danes morski pes napadel 15-letnega deskarja na vodi, ki je za posledicami poškodb umrl. V napadu je utrpel hude poškodbe noge. Policija je sprva sporočila, da je bil star 17 let.

Napad se je zgodil pred obalo kraja Wooli, ki leži približno 630 kilometrov severno od Sydneyja, je sporočila policija avstralske zvezne države Novi Južni Wales. "Na pomoč je prišlo več deskarjev, ki so ga potegnili na kopno," je dodala policija. Kljub poskusom oživljanja je 15-letnik umrl na kraju nesreče, so še navedli po poročanju tujih tiskovnih agencij.

NOVA STANOVANJSKA SOSESKA MOMENTO V IZOLI: 175 moderno oblikovanih stanovanj na izjemni lokaciji - izkoristite priložnost, rezervirajte posvet na info točki!

Moderno zasnovana stanovanjska soseska, ki se bo nahajala v Izoli na območju Livad, predvideva gradnjo 175 stanovanj v izmeri od 50 do 250 kvadratnih metrov uporabne površine. Soseska vila blokov oziroma manjših stolpičev bo ponudila visoko kakovost bivanja z ločenimi vhodi in dvigali, estetsko oblikovana, istočasno pa tudi funkcionalna stanovanja, ki bodo z umeščenostjo v samo mesto in z zeleno okolico, prinesli kakovost bivanja sredi mesta, na odlični lokaciji, praktično sredi obalnih mest.

To je bil peti napad morskega psa letos v Avstraliji, ki je zahteval življenje. Pred enim tednom je morski pes ubil 36-letnika med ribolovom v bližini priljubljene turistične destinacije Fraser Island približno 700 kilometrov severno od današnjega napada.

Avstralija sodi med države z največjim številom napadov teh živali, a so smrtne žrtve redke.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija