SLAVEN V FINALU: Za uvrstitev Koprčana v najboljšo futsal postavo zadnjih 25 let lahko glasujete do jutri (VIDEO)

Koper

Kot smo že poročali, v slovenski futsal ligi izbirajo najboljšo postavo zadnjih 25 let. Med najboljša dva igralca na položaju desnega boka sta bila izmed šestih kandidatov zdaj izbrana dva, Koprčan Slaven Radišković (FC Bronx Škofije) in Gašper Vrhovec. Glasovanje za najboljšega poteka danes.

Zmagovalca četrtkovega glasovanja se za uvrstitev v Naj postavo 25 let v finalu potegujeta še danesGlasovanje bo potekalo 24 ur, in sicer od 12.00 do jutri do 12.00.

NAJ POSTAVA 25 LET 1. SFL Odločili ste, da se bosta za prvo postavo na desnem krilu pomerila GAŠPER VRHOVEC in SLAVEN RADIŠKOVIĆ. Finalna anketa bo objavljena jutri ob 12h, glasovalo pa se bo 24 ur.

Objavil/a Futsal.si dne Četrtek, 04. junij 2020

39-letni Slaven Radišković iz Kopra se s športom ukvarja že od malih nog, futsalu pa ostaja zvest že več kot 20 let. V sezoni 2016-2017 je postal najboljši strelec v 1. SFL in obenem rekorder v Sloveniji, saj je edini igralec, ki je v eni sezoni dosegel kar 40 golov. Poleg tega se lahko pohvali tudi z dvema naslovoma državnega prvaka. Večkrat je že oblekel dres slovenske reprezentance, nastopal pa je tudi v ligi prvakov.

Slaven Radišković je pustil močan pečat na 1. SFL. Danes ob 12h se bo v glasovanju za naj postavo pomeril z Gašperjem Vrhovcem. Zbrali smo nekaj njegovih utrinkov in golov iz prejšnjih sezon.

Objavil/a Futsal.si dne Petek, 05. junij 2020

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija